">

Varázslatos gyerekszobák

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Lakberendezni jó. Úgy általában is. Mi nők, nagyon szeretünk variálni, átrendezni, kitalálni, megoldani. Gyerekszobát berendezni meg még jobb. A szeretet, amely az otthonunk kialakításánál is kétségkívül jelen van, a gyerekszoba esetében többszörösévé válik, így minden zegzug, amit sikerül kigondolnunk, magában hordozza szívünk melegét, a gondoskodást. Ilyenkor sok szülő a saját korábbi vágyait álmodja bele a szobába, de jó esetben azért inkább a gyerek egyéniségét igyekszik figyelembe venni. Nem mindegy, hogy a gyerek a dinókért, a vulkánokért, vagy a fociért van oda, és a kislányok mindegyike sem okvetlenül csak a pillangóktól vagy a tündérektől esik extázisba. Amikor tehát a babaszobát lassan már igazi gyerekszobává kell alakítanunk, már több információ áll rendelkezésünkre szemünk fényéről, úgyhogy talán könnyebb dolgunk van. Vagy éppen ezért nehezebb?

Nekünk, mindkettőnknek egy fiunk-egy lányunk van jelenleg, a gyerekszoba pedig egyelőre közös. Úgyhogy adódik a kérdés: hogy lehet mindkét növőfélben levő csemetének megfelelni? Ezt és ehhez hasonló kételyeinkre választ keresendő tértünk be Budapest egyik apró gyöngyszemébe, egy igazi csajos designszentélybe, a BoglárkaVera Stúdióba, ahol miközben az egyik ámulatból estünk a másikba, Tóth Boglárka adott nekünk és remélhetőleg nektek is praktikus tanácsokat.

Mi tervekkel, ötletekkel tele távoztunk, de hogy még néhány hangulatot adjunk nektek ajándékba erről a látogatásról, íme néhány kép is a csajos designszentélyről kedvcsinálónak!

Képek: BoglárkaVera

Jó fejtörést, örömteli gyerekszoba-berendezést, átalakítást, ha éppen esedékes nálatok!

Puszi: Gabi és Réka