">

Párban főzni jó!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Nyár van, ilyenkor egymást érik az esküvők, tombol a szezon. Van olyan időszak, amikor egy-egy szezonban nem is egyszer kapunk meghívást a nagy nap ünneplésére, így tulajdonképpen gyakran kerülhetünk abba a helyzetbe, hogy törnünk kell a fejünket, vajon milyen nászajándékot adjunk az ifjú párnak. Sokan ma már érettebb fejjel házasodnak, van lakás, van berendezés, kevés tárgy hiányzik a közös élet megkezdéséhez, pénzt adni személytelennek érezzük, a gyermekáldáshoz babonából nem ajándékozhatunk még semmit. Értelmes és ésszerű divat a tárgyakkal egyre inkább sokasodó világunkban élményajándékot adni, hiszen esetleg olyan program is eszünkbe jut, ami a lelkes készülődés közepette az ifjú párnak nem, amúgy pedig az élmények néha sokkal tovább emlékeztetik a megajándékozottat az ajándékozóra, mint egy-egy használati tárgy.

A gasztronómia őrült divat mostanság, még azok is lelkesen néznek főzőműsorokat, akik korábban nem jutottak tovább a rántott hús-húsleves-spagetti háromszögön, ma már nem kihívás különlegesebb alapanyagokhoz sem jutni, de az is fontos, hogy az alapvető konyhai ismeretekkel tisztában legyünk. És persze milyen menő saját kezűleg szülinapi tortát készíteni, sok-sok egyéb finomságról nem is beszélve.

Remek ötletre bukkantunk az élményajándékok világában: egyik kedvenc helyünk, a Chefparade, amely immár 4 helyszínen is jelen van, és ahol sokféle tematika szerint ismerkedhetünk a világ konyháival, tanulhatunk főzni, sütni, vagy akár még csokit készíteni is, most a házasulandókra is gondolt. Egy olyan ajándékutalvánnyal rukkoltak elő, amely 2 főre szól, és kifejezetten esküvői hangulatban készült, hiszen még egy kis díszdoboz is kapcsolódik hozzá. Egy közös főzés pedig – aki már próbálta, biztosan tudja – összehoz, összeköt, életreszóló közös élményt ad mindkét félnek, szuper kaland mindenkinek, aki kicsit is érdeklődik a gasztro világ iránt.

Úgyhogy aki mostanság lesz esküvői vendég, de még gondolkodik a nászajándékon, válassza nyugodtan ezt, nem fog csalódást okozni. A kis díszdoboz egy “Love birds” só- és borsszóró készletet rejt, úgyhogy marad azért kézzelfogható része is az ajándéknak. A megajándékozott pár pedig maga választhatja ki, hogy a Chefparade.hu oldalon meghirdetett kurzusok közül mit választanának szívesen, inkább az indiai, olasz, mexikói ízek között kalandoznának, vagy húsokkal, halakkal, rákokkal ismerkednének, esetleg az édességek rabjai, így mondjuk megtanulnának sajttorta-variációkat vagy pitéket sütni, esetleg bonbont készíteni. A gazdag választékból mindenki biztosan talál kedvére valót és természetesen nem is kell a mézeshetek alatt beváltani a vouchert, hiszen az 1 évig lesz érvényes. 

Figyelem! Megvásárolható a Chefparade Bécsi úti kávézójában, nyitvatartási időben, augusztus 20-ig pedig még egy kedvezmény van: ha használjátok a „Párban főzni jó!” titkos jelszót, akkor ezt a kedves ajándékcsomagot – 15% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg! 
Aki pedig nem házasodik, nem készül nászajándékot adni senkinek, az is böngéssze nyugodtan a kínálatot és válasszon kedvére az aktuális tanfolyami kínálatból. Érdemes kipróbálni, szívből ajánljuk!