">

Párizsi sikk – így viseljünk kendőt!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Valószínűleg kevés olyan divattal foglalkozó magazin van, amely nem hívja fel időről időre a figyelmet a kiegészítők fontosságára. És hát igen, ez egy óriási nagy igazság, hogy a legegyszerűbb ruhát, pulcsit, kiskabátkát is fel lehet dobni egy-egy izgalmasabb kiegészítővel, kitűzővel, sállal, kendővel, miegymással. Valahogy egyébként egy igazán elegáns hölgy az mindig fel van szerelkezve legalább egy szép kendővel, és ahogy azt mondjuk Grace Kelly, vagy Audrey Hepburn tudta viselni, az lehet mindannyiunk számára az etalon. A legendásan sikkes párizsi nők kelléktárának is örök darabja a kendő, legyen az klasszikus vagy éppen modern absztrakt mintás, pasztell vagy élénkebb színű, mindegyiknek van helye a női kelléktárban.

Úgyhogy úgy döntötttünk, hogy most mi is elkalandozunk a kendők világába egy csöppet, hogy a saját praktikáink felfrissítésével nektek is adjunk néhány, remélhetőleg hasznos tanácsot. Az ötletet persze ezúttal is a  mi drága stílustanácsadónk, Bognár Hajnalka adta, aki egészen elképesztően tud bánni a kendőkkel, és szerencsére már nekünk is megtanított pár trükköt.

Mivel nagy valószínűséggel mindannyiótok fiókjában lapul pár szép régi darab, elő velük, és lehet bátran kísérletezgetni. Ha pedig véletlenül nem lennének, akkor ideje néhány darabot beszereznetek. Ez ugyanis tényleg nem egy nagy beruházás, jó, jó, nyilván kendőből is lehet méregdrága, márkás darabokat venni, de a turkálók kincsvadászata ezen a téren óriási zsákmányokat tartogat ám. Kizárólag a nagymama szekrénye után, mert egészen biztos, hogy ott is nagyszerű példányokra lehet bukkanni. És akkor már semmi sem akadályoz benneteket, hogy a klasszikus francia eleganciát bármelyik esős, borongós őszi napon is életre keltsétek!

Puszi: Réka és Gabi