">

Pizsamás vasárnap

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
gabireka_hopelyhesVannak olyan vasárnapok, amikor igazából a legjobb fel sem kelni az ágyból. Már ha az ember teheti. Pizsiben maradni egész nap, ágyból kanapéra heveredni, olvasgatni, csokit enni, nem ebédelni rendesen. Jól hangzik, nem igaz? Kétgyerekes anyukaként ritka, vagy éppen soha el nem jövő alkalom az ilyen. Pedig vannak olyan hetek, hónapok, amikor semmi másra nem vágyunk, mint egy kicsit bekuckózni, szusszanni egyet. Na most, mi éppen hasonló heteket élünk. Bemutató után, főpróba előtt, új próbaidőszak kezdetén. Közben koncertek, és persze a mindennapok. Szóval kikapcsolódásról igazából inkább csak álmodozni tudunk. Ha egy jótündér vagy egy családtag egy vasárnapra lefoglalná a kis családunkat… húúú, micsoda lustálkodást lehetne csapni!

Az se rossz program, ha elcsípünk egy szabad estét, és rendezünk egy igazi pizsamapartyt barátnőkkel, hogy jól kidumáljuk magunkat. Ilyenkor lehet eszmét cserélni nagy és kis dolgokról, kibeszélni a pasikat, megosztani a tapasztalatokat a gyereknevelésről, praktikákról. Vagy egyszerűen csak megőrülni, bolondozni, visszazuhanni a tinikorba egy kicsit. Megnézni százhuszadszor is egy jó kis romantikus filmet, vagy egy musicalt, naná, hogy hangosan végigénekelve! Jöhet egy sorozat is, meg valami rágcsálnivaló, egészséges, persze :-) Na jó, most füllentettünk… De lehet pizsi-partyt tartani nasi nélkül is, nekünk is sikerült!

Ma ugyan éppen egy napfényes októberi vasárnapra készülünk, még ha ez a reggeli köd nem is azt ígéri éppen… De hamarosan már tényleg megérkeznek a hűvösebb, őszi-téli hétvégék. Nem lesz rossz beiktatni egy-egy pizsamás napot, találjátok ki a módját ti is! Eresszétek ki a gőzt kicsit, biztosan rátok is fér egy kicsit. Ahogyan most éppen ránk is… Szép vasárnapot!

Puszi: Réka és Gabi