">

Pizsama-party

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Ha az ember lányának lánya van, akkor rendkívül hamar eljön az az idő, amikor az igen tisztelt kisasszony pizsipartyt szeretne tartani a legjobb barátnővel, ovistárssal, unokatesóval stb. És ekkor van az a pillanat, amikor anyának is eszébe jut, hogy milyen elképesztően jó buli is volt régen ottalvós pizsis estéket szervezni a barátnőkkel, amikor lehetett tévézni, filmeket bámulni, slágereket énekelni, csokit enni éjszaka, dumálni és akár ugrálni az ágyon… És igen, akkor arra is nyugodtan gondoljunk, hogy felnőtt nőként, anyaként is lehetnek ilyen elhajlásaink, egy-egy kimenő igenis jár, és érett fejjel is jópofa dolog a barátnőkkel néha egy-egy hétvégi wellnesselésen, vagy akár csak a gyerekek táborozása idején egy otthoni görbe estét csapni.

Kislányként is hamar fontos lesz, hogy melyik pizsi megy az ottalvós partyra, hiszen nem mindegy, hogy a rózsaszín kockás avagy a lila virágos éppen a menő. És sose feledkezzünk meg arról sem, hogy nekünk sem mindegy, és nem csupán a párunk, hanem saját magunk miatt sem, hogy miben alszunk otthon, esetleg miben teszünk-veszünk este már fürdés után. Persze lehet hálóing is, ha azt szeretjük jobban, de ilyenkor télen azért a pizsama kellemesebb viselet tud lenni, és szerencsére kényelmes, finom és csinos darabokat lehet kapni elérhető áron is óriási választékban. És ha össze tudunk hozni egy ilyen igazi pizsamás, csacsogós, arcpakolós, körömlakkozós, sorozatnézős, urambocsá’ ágyonugrálós estét, akkor meglátjátok, milyen jó ismét egy kis időre megőrülni és kamaszlányként bolondozni. Kell ez, ne tartsátok vissza magatokat! Mi sem tettük!

Mindenkit megnyugtatunk, az ágy épségben maradt velünk együtt :-) Itt a tél, néha szervezzetek csajos partyt, mi is biztosan így teszünk még!

Puszi: Réka és Gabi