">

Pocakos elegancia

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Nem tudom, régen hogy volt ez, mit szóltak hozzá mások, ha egy kismama a várandóssága idején is társasági életet szeretett volna élni. Ma már a legtöbb nő, hozzánk hasonlóan teljesen aktívan éli végig a kilenc hónapot, és arról sem szeretne lemondani, hogy időről időre megjelenjen rendezvényeken, partykon, elmenjen színházba, hangversenyre. Nem beszélve arról, hogy a közelgő ünnepek miatt most is aktuális téma lehet, hogy mit vegyen fel az ember lánya a növekvő pocakjára akár céges ünnepségre, akár családi vacsorákra, amelyben jól is fest, és még egész este kényelmesen is érzi magát.

A kismamák öltözködésénél az egyik legnehezebb kérdés kétségtelenül az alkalmi ruha kérdése. Természetesen ilyenkor is legjobb barátaink az elasztikus alapanyagok, ezek az elegánsabb darabjaink esetén is nagyszerű szolgálatunkra lesznek. De az is elengedhetetlen, hogy a kismama alkalmi öltözete is divatos és trendi legyen, így például az idei szezonban az ő ruháik sem nélkülözhetik különleges alkalmakkor a barokkos csillogást. A csipke is fontos szereplője az idei alkalmi ruháknak, így például a Waiting For You idei kollekciójában elasztikus csipkeruhák is szerepelnek, amik már most a vásárlók kedvenceivé váltak. Raáb Márta tervező gondolt azokra is, akik inkább a letisztultabb vonalakat és visszafogott színeket kedvelik, nekik dzsörzé-szatén ruhával kedveskedik a márka. A kisfeketével meg persze sosem lehet tévedni, az bármikor, bárhol, bárkinek jól áll, hordjátok hát bátran! Természetesen bőséggel akadnak a Waiting For You kínálatában olyan ruhák is, amelyeket a kevésbé jeles napokon is lehet viselni, de néhány klassz kiegészítővel, sállal, ékszerekkel, kitűzőkkel buli-ruhává lehet varázsolni őket.

És hát lássuk be, az is előfordul, hogy egy-egy hölgy éppen kismamaként éli meg élete nagy napját, az esküvőjét. Ilyenkor sem kell csüggedni, mert Márta és a Waiting For You különleges szolgáltatása a menyasszonyi kismamaruhák méretre készítése.

Hát ennél nagyobb alkalom pedig már nincs is, ugye?

Legfeljebb az, amikor végre a kisbabánkat tartjuk a kezünkben, ott már jöhet csipke, csillogás, bármi, a legfontosabb a gyermekünk megpillantása lesz. De addig van még pár hónapotok, érezzétek magatokat mindig csinosan, elegánsan, élvezzétek a pocakos időket, higgyétek el nekünk, tényleg hamar elröppen. Legyetek szépek a jeles napokat megörökítő fotókon nagy pocakkal is!

Puszi: Gabi és Réka