">

Rend varázsütésre!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Megfigyeltétek már, hogy a gyermekeink plüss állatai különös módon egyre növekvő számban vannak jelen a lakás minden részében? Ugye nálatok is így van ez? Ennek megoldására született meg egy ügyes kezű anyuka keze alatt a mindig éhes kacatfaló plüss tároló babzsák. Ez a folyamatosan korgó gyomrú jószág a pocakjába tömi a lakásban kóborló pajtikat és amikor jóllakott, kényelmes pihenő helyül szolgál a meseolvasáshoz vagy bármilyen más ellazulást kívánó tevékenységhez.  Ha senki sem akar ráülni, akkor nem csupán a puha plüssöket tünteti el. Örömmel pocakjába tömi a szanaszét heverő játékokat és viszlát rendetlenség.

 

A váratlan vendég felbukkanása sem okozhat gondot, mert a kacatfaló pillanatok alatt elnyeli a rendetlenséget és nagy előnye még, hogy a gyerekek is szívesen segítenek megtölteni a pocakját. A mindig nyűgös és nehéz rendrakás így örömtelivé válhat, a puha plüss nyuszik és mackók pedig szépen egymáshoz simulva várják, hogy kis gazdáik újra játékba hívják őket.

Rend varázsütésre!

  • Igényes, esztétikus és praktikus tárolás
  • Új kényelmes ülőhely a gyerekszobában
  • Közös móka megtölteni a folyton éhező kacatfaló pocakját
  • Tartós kivitel, nyűhetetlen anyag
  • Többféle méretből választhatjuk ki a számunkra legtökéletesebbet
  • Számos szín és minta áll a rendelkezésünkre belőle
  • Könnyen mosható anyagból készül
  • Mosógépben is mosható

Anyaként gyakran érezzük, akárhány új doboz vagy láda kerül be a gyerekszobába, rövid idő alatt megtelik játékokkal, de egyikük sem dicsekedhet olyan feneketlen és mindig éhes bendővel, mint a kacatfaló plüss tároló babzsák. Amikor már úgy látszik teljesen tele van, még akkor is képes, rá, hogy további plüssöket nyeljen le.

 

A hatalmas étvágyú plüss tároló mini változata is legalább harminc puha plüss pajtit képes eltüntetni pillanatok alatt, de nem csupán játékokat tárolhatunk benne. A használaton kívüli ágyneműk, törölközők, plédek számára is tökéletes helyet biztosít, ezzel helyet szabadítva fel a szekrényben és kényelmes babzsákfoteleket biztosítva a pihenéshez a családtagok számára.

A midi és a mega méretű kacatfaló plüss tároló a babaruhákat, babatakarókat is könnyedén elnyeli és természetesen minden mást is, ami már nem fér el máshol a gyerekszobában. A tároló babzsák jól bírja a gyűrődést. Nem okoz gondot a számára a több századik ki és bepakolás sem. Bármilyen berendezésű és színvilágú gyerekszobába találhatunk megfelelőt belőle. A legigényesebb, lakberendezői tehetséggel megáldott anyuka is megtalálja a csemetéje szobájába legharmonikusabban illeszthető változatot.

Ha már sikerült rendet tenni a lakásban és a gyerekszobában is előkerülhet a mesekönyv és a babzsákunk hívogató kényelmében élvezhetjük a közösen eltöltött időt.