">

Segítsünk!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
angyalvaro reka es gabiTalán tudjátok rólunk, hogy nagy rajongói vagyunk a horgolt cukiságoknak, azaz a Freshka Design  bűbájos termékeinek. Tavaly májusban mi is azonnal melléálltunk egy jótékonysági kampánynak, amelyet gyermeknap előtt indítottak el. Most is nagyon örültünk a megkeresésnek, hiszen immáron második éve szenteli a Freshka Design a májust a jótékonyságnak. Számunkra nem volt kérdés, hogy idén is segítsünk a népszerűsítésben! Mert nagyon egyetértünk a legfőbb célban!

Ahogyan Donner Andrea, a cég alapítója mondta: „Bár kicsi cég vagyunk, hiszünk benne, segíteni mindenki tud, és bizony a sok kicsi sokra megy!” Tavaly, egy magyar fenntartású kenyai árvaházat támogattak. Idén pedig egy olyan alapítvány támogatására invitálnak mindenkit, amelyik azért dolgozik, hogy a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek és az őket gyógyító és ápoló szakembereknek segítsen.

freshka majus jotekonysag

Ebből az alkalomból készítette el a Freshka Design az Erdei Kollekció kicsinyített mását, azaz mini Dömét, mini Mátyást, mini Misát, mini Fredet és két bűbájos mini sünit is, Hédit és Hektort. Az akcióban a teljes erdei kollekció segít, legyenek kicsik vagy nagyok! Kis figura vásárlása esetén 250 Ft-tal, míg a nagy figurák árából 750 Ft-tal támogatják a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Kiemelten Közhasznú Alapítványt. És legyenek akár kicsik, akár nagyok azok is, akik szívük mélyén nagyon vágynak ezekre a csudaklassz kis játékfigurákra…

freshka allatok

Az akció 2015 június 10-ig tart, és az így összegyűlt támogatást a Freshka Design az Alapítvány rendelkezésére bocsájtja. De itt még nincs vége…

Sokan talán nem tudjátok, de a Freshka története nem a horgolt figurákkal, hanem gyerekszobafalak festésével kezdődött. Donner Andi, a Freshka megálmodója saját figuráit festette gyerekszobák, óvodák és kórházak falára. Zebulon, Zserbó és Döme ezeken a falakon jelentek meg először.

freshka4

Márpedig hol lehetne nagyobb szükség vidám színekre és formákra, mint egy gyermekklinika falain? Ezért a vásárlásokból összegyűjtött támogatáson felül a Freshka Design felajánlott egy 150.000 Ft értékű falfestést is a klinikának. A festésre a klinika ambulanciájának felújítása után kerül majd sor! Természetesen beszámolunk a részletekről.

Az erdei kollekcióval ITT ismerkedhettek meg közelebbről:

Az alapítványról pedig a következő linken találtok bővebb információt: Tűzoltó utcai Gyermekklinika