">

Szuperanyu kerestetik!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
Anyának lenni csodálatos érzés. De hiszen tudjátok. Illetve ha még nem,  akkor remélhetőleg előbb-utóbb megtudjátok. Anyának lenni ugyanakkor őrületes felelősség. Akármilyen játszi könnyedséggel igyekszünk élni az életet, azért mindig ott van már az az életünkben (hálistennek persze :-)), hogy már nem csak mi számítunk. Tehát ha régen elég volt 10 perccel a tervezett indulás előtt felkelni és gyorsan felhajtani egy kávét, meg beleugrani egy ruhába, na ez például megszűnik, ha gyereked lesz. A reggel másról szól. Ha nem akarod, hogy kapkodásról, idegbajról, akkor előretervezni, vagy éppen zsonglőrködni kell, hogy mindenre jusson annyi idő, amennyi csak kell. Megfelelő ruha kerüljön a gyerekre, hiszen a jelenlegi szeszélyes időjárás mellett ezt is át kell gondolni. És persze megfelelő reggeli is kerüljön a tányérba, hiszen ahogy már itt az Anyakanyaron is beszéltünk róla, a reggelinél nincsen fontosabb étkezés.

Nemrég nagyon kedves felkérés érkezett hozzánk: egy országos kampány bevezetőjeként ismert szuperanyukat keresnek, és ránk is gondoltak :-)) Arról kellett beszélnünk, hogy nálunk hogy zajlanak a reggelek, milyen az optimális reggeli.  A szuperanyu különös ismertetőjele ugyanis, hogy átlátnak a káoszon és sikeresen küzdenek meg a kihívással, hogy a kiegyensúlyozott életmód jegyében indítsák útnak családtagjaikat. Ennek megfelelően a korai sietség ellenére igyekeznek figyelmet fordítani arra, hogy ne maradjon el az étkezés. Tehát zöldség, gyümölcs, tejtermék, teljes kiőrlésű pékáru, és a gyerekek kedvére sok-sok teljes kiőrlésű gabonából készült pehely is kerüljön az asztalra. Büszkék vagyunk, hogy bekerülhettünk abba az 5 ismert szuperanyu-listába, amelyiken rajtunk kívül még Fésüs Nelly, Horváth Lili és Szekeres Nóra szerepel. És képzeljétek, ma délutántól szavazás is lesz rólunk a Dívány.hu oldalon, és nagyon örülnénk, ha ti is voksolnátok ránk. Már ez is megtiszteltetés, hogy benne vagyunk a Top 5-ben, de megnyerni se lenne rossz valamelyikünknek… :-)) És higgyétek el, mi egymásnak legalább annyira drukkolunk, szóval akármelyikünk is nyeri, boldogok leszünk! :-)

Ha úgy gondoljátok, hogy bennünk van egy Szuperanyu, akkor keressétek a szavazást ma délutántól a Dívány.hu oldalon!

És ti sem maradtok ám versengés nélkül, ugyanis még augusztus 29-ig keresik azokat a Szuperanyukat, akik ugyancsak sikeresen néznek szembe a nagy reggeli kihívással. Egyedi történeteket és fotókat várnak tőletek, arról, hogy vajon nálatok mi fér bele egy átlagos reggelbe. Mi kerül a családi asztalra? Hogyan lehet időt nyerni mindenre? A pályázatokat a következő hetekben a szuperanyu.palyazat@gmail.com e-mail címre várjuk. A pályázatnak tartalmaznia kell egy 10 soros leírást és legalább egy fotót. Beküldési határidő tehát holnap.

Bővebb információ itt: http://divany.hu/eletmod/2012/08/07/reggeli_kihivas_keressuk_szuperanyut/

Hajrá nektek (és még nekünk is…)! Hiszen mindannyian Szuperanyuk vagyunk itt az Anyakanyaron, nem igaz?

Puszi: Réka és Gabi