">

Újdonságok az iCentre kínálatában
Az új szériánál a legnépszerűbbek a csúcsmodellek: az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max telefonokra érkezett a legtöbb előrendelés az iCentre APR adatai alapján. Az új iPhone 15 sorozat árusításának első napján, szeptember 22-én az előrendelők kaphatták meg a telefonjukat, de nagyon sokan akarták személyesen is megnézni és kézbe venni az új iPhone 15 mobilokat.

Sokan most váltanak modellt, a kedvezőbb ár és a külsőre és belsőre is megújult iPhone 15 szériának köszönhetően – tudtuk meg a hivatalos árusítás első napján.

Az iPhone 15 Pro Max ellenálló és könnyű, űrtechnológiai minőségű titánból készül, texturált matt üveg hátlappal. Ceramic Shield előlapja strapabírásával emelkedik ki az okostelefon-üvegek közül.

A Dynamic Island kiemeli az értesítéseket és az élő tevékenységeket. A mindig bekapcsolt kijelzőn pedig bármikor rápillanthatunk a zárolási képernyő tartalmára – még koppintani sem kell a friss információkért. Az előrendelések alapján a csúcsmodellek a legkelendőbbek az iCentre webshopjában és üzleteiben.

„Az előrendelések alapján a legnagyobb érdeklődés az iPhone 15 Pro 128 GB és iPhone 15 Pro Max 256 GB iránt van. A bejelentéskor is biztosnak tűnt az új titanium burkolat sikere, azóta már azt is látjuk, hogy a natúr és a kék titán színek az előrendelők kedvencei. A korábbi évekhez képest idén az alapmodellek esetében a pasztellszínek kerültek előtérbe, ezek közül pedig egyelőre a rózsaszín tűnik a nagy nyertesnek. Az iPhone 15 és 15 Plus kapcsán a korábbi évekhez hasonlóan arra számítunk, hogy sok érdeklődő szeretné majd kézbe venni és megnézni a készülékeket és a színeket a végleges döntés előtt.” – tudtuk meg Szilágyi Szabolcstól, az iCentre értékesítési és beszerzési vezetőjétől.

A csúcsmodelleknél a nagy teljesítményű pro kamerarendszer, az adatátviteli sebesség gyorsasága, a testre szabható művelet gomb vagy a létfontosságú biztonsági funkciók csak néhány a telefon funkciói közül, amelyre mindenképpen érdemes odafigyelni.

Tökéletes, életteli fotók készítése a legegyszerűbben

A 48 megapixeles fő kamerával szupernagy felbontású, minden korábbinál részletesebb és színgazdagabb fotók készülhetnek. Emellett az iPhone 15 Pro Max egy periszkópos telefotó kamerával is újít, ami a korábbi hárommal ellentétben már ötszörös optikai zoomolásra képes. 

A készülékkel a fotózás mellett a játékok is magukkal ragadó élményt kínálnak. A részletgazdag környezet és még valósághűbb karakterek feledhetetlenné tesznek minden pillanatot, a készülékbe beépített új, 3 nanométeres technológiát alkalmazó A17 Pro chip hatékonyságának köszönhetően, akár egész nap. 

Érdemes szót ejteni a testre szabható Művelet gombról is, amely segítségével a kedvenc funkciók egy gombnyomással elérhetőek. A létfontosságú biztonsági funkciók ennél a készüléknél sem maradtak el: garantálják, hogy nagyobb baj esetén érkezik a segítség, hiszen, ha baleset ért minket, segélyhívást indítanak, valamint értesítést küldenek a vészhelyzeti kontaktoknak helyettünk, amikor mi nem tudunk.

Az új USB‑C csatlakozónak köszönhetően a Macet és az iPadet ugyanazzal a kábellel lehet tölteni, mint az iPhone 15 telefonokat.

Az alapmodelleknél a pink a nyerő

Az iPhone 15 és iPhone 15 Plus dinamikus készülékének nagy előnye, hogy jobban elfér a női kézben és mostantól akár rózsaszín színben is megrendelhetők. A 48 megapixeles fő kamerával szupernagy felbontású felvételek készülhetnek, így minden eddiginél könnyebb lesz részletgazdag fotókat készíteni. Az optikai minőségű kétszeres telefotóval tökéletes kompozíciót lehet beállítani a közeli felvételekhez. 

Az pedig, hogy ki legyen a fotó főszereplője: az előtérben vagy a háttérben álló személy, könnyedén változtatható, hiszen egyetlen koppintással átállítható a fókusz az egyik szereplőről a másikra – akár utólag is.

AirPods Pro (2. generáció)

Az AirPods Pro akár kétszer hatékonyabb aktív zajkioltással, átengedési móddal és immár adaptív hang 2 funkcióval is rendelkezik, amely automatikusan az aktuális környezethez és interakcióidhoz igazítja a zajkezelést, hogy a zenehallgatás mindig a lehető legnagyobb élmény legyen. Akár 6 órányi lejátszási idő bekapcsolt aktív zajkioltás mellett – 33%‑kal több az első generációs AirPods Prohoz képest.

Kalandvágyóknak: itt az Apple Watch Series 9 és Apple Watch Ultra 2

Az új Apple Watch Series 9 elengedhetetlen társ az egészséges és aktív élethez, amely mostantól még többet tud. Az S9 SiP chippnek köszönhetően a kijelző elképesztő fényerejű és dupla összekoppintásos kézmozdulattal gyorsan és egyszerűen kezelhető a kijelző megérintése nélkül.

Az okosóra viselésével nyomon követhető például a véroxigén szint, de még azt is pontosan tudható, hogy mennyi időt tölt viselője alvás közben felületes és mély alvással.
Az Apple Watch S9 sokoldalú edzőtárs is: az edzés app számos lehetőséget kínál a testmozgáshoz, miközben számtalan információt is megmutat a teljesítményről.

A legmasszívabb Apple Watch Ultra 2 egyértelmű szintugrás kalandvágyóknak és a sportolóknak. A sokoldalú okosóra tökéletes edzőtárs az állóképességi sportok, a kültéri kihívások és a vízi sportok rajongóinak készült, speciálisan kialakított szíjakkal. A precíziós kétfrekvenciás GPS hihetetlen pontossággal segíti a távolságok és a tempó kiszámítását, valamint az útvonalvezetést. Masszív titán tok, az eddigi legnagyobb fényerejű kijelző is segíti a sportolókat abban, hogy csak a mozgásra kelljen figyelniük.

A készülékeket előrendelni az iCentre webshopjában és üzleteiben lehet, akik pedig szívesen vennék kézbe azok szakértői segítséget is kapnak az iCentre négy budapesti üzletében.