">

Változz velünk, Anyukám!
Az elmúlt év sokakat megviselt, testileg-lelkileg, anyagilag, munkailag egyaránt. Még ugyan nem vagyunk teljesen a járványhelyzet végén, de most már talán lehet egyet szusszanni, és egy kicsit rendezni a sorokat. Nagyszerű lehetőségről kaptunk hírt, amelyben négy szerencsés anyuka változási vágyai kaphatnak szakértő támogatást és segítséget. A problémáink nem azonosak, hiszen van, akire felszaladtak a karanténkilók, van, aki belefogyott az idegeskedésbe, vagy éppen a betegségbe. Van, aki elvesztette a munkáját, és akad olyan is, aki megunta. Nézzük csak, hogy is szól a felhívás?

Fogynál? Híznál? Izmosodnál? Szeretnél egy új frizurát vagy végig gondolnád egy szakértővel az életedet? Jól jönne egy kis segítség az álláskeresésben? Mi segítünk ebben! Tornázzatok velünk, főzzünk együtt, dumáljunk online, újuljunk meg külsőleg-belsőleg! – ezt ígéri a Női váltón elindult Változz velünk, Anyukám! program, amelyben dietetikusok, coachok, edzők, fejvadászok és életmód tanácsadók vállalták önzetlenül, hogy 3 hónapon át segítenek azoknak a nőknek, akik szeretnének változtatni az életükön.

„Tudjuk, hogy a járvány a nőket vette igénybe a leginkább: sokan fizetés nélküli szabadságot vettek ki, a kisgyermekes vállalkozónők pedig szüneteltetni kényszerültek a vállalkozásukat, hogy otthon tudjanak maradni a gyerekekkel, akikkel foglalkozni kell, tanítani. Egy friss kutatás szerint a nők globálisan legalább 800 milliárd dolláros jövedelemtől estek el 2020-ban a koronavírus-járvány miatt. Nyilván magukra jut a legkevesebb idejük. Ebben a 12 hétben mi csak rájuk koncentrálunk, most mi szeretnénk törődni velük!” – mondta a Változz velünk, Anyukám! kampány ötletgazdája Békéssy Olga, a Női váltó alapítója, aki maga is kétgyermekes anyuka.

A május 17-ig tartó időszakban olyan nők jelentkezését várják, akiknek elkel a segítség a változáshoz: lehet ez lelki, testi megújulás, életmódváltás vagy új állás keresése. A Női váltó csapata négy nőt választ ki, akik aztán minden támogatást megkapnak a mentoroktól, hogy sikerüljön a hőn áhított megújulás. Az olvasóknak pedig hetente élő beszélgetésekben és támogató cikkekben nyújtanak erőt a változáshoz.

Szerintünk ez egy nagyszerű lehetőség lehet sokak számára, jelentkezzetek bátran ti is, ha úgy érzitek, hogy szívesen változnátok egy kicsit a Női váltó segítségével!