">

Újra itt a Női Váltó Fesztivál!
Ha valamikor, hát most, két év viharos időszak után igazán szükség van némi megújulásra. Energiáink nagyon sokfelé mentek el az utóbbi időben, így egészen üdítően klassznak ígérkezik az az esemény, amelyről most hírt adunk nektek.

Újra személyesen dumálhatunk, kapcsolódhatunk egymáshoz és tanulhatunk a másiktól! Május 13-án mi leszünk a középpontban az örömeinkkel, kihívásainkkal, tapasztalatainkkal, kérdéseinkkel a Női váltó Fesztiválon. Gyertek tegyetek magatokért, a női közösségekért, a változásokért. Békéssy Olga, a Női váltó online magazin alapító-főszerkesztője ezért indította el már 2019-ben a nagy sikerű Női váltó Fesztivál sorozatot.

Idén „Újrakezdés. Bátorság. Minden fronton.” címmel egész napos rendezvénnyel készül a szerkesztőség. A Női váltó Fesztivál több tabut is ledönt, és előadások, kerekasztalbeszélgetések, workshopok keretein belül kíván segítséget, ötleteket és hasznos tanácsokat adni nektek.

A rendezvény főbb témái között szerepel az újrakezdés, a női szerepeink, az egészségünk és a karrierváltás kérdése is, de szó lesz a vállalkozói élet kihívásairól és nem maradhat el a kapcsolatépítés, nagy dumálás és networking sem a hivatalos program után, a Dunai panorámás teraszon.

Megismerhetünk olyan szakmákat, amelyeket otthonról is végezhetünk, központi szerepet kap a nőkkel kapcsolatos előítéletek felszámolása, ugyanakkor kiemelt téma a kiégés, az életközepi válság, ahogyan a menopauza, illetve a testi-lelki egészség is.

A rendezvényen saját tapasztalatairól, kihívásairól és kudarcairól mesél a közönségnek többek között Pataki Zita műsorvezető, Kende-Hoffher Krisztina motivációs előadó, Iványi Orsolya menopauza szakértő, Kónya Bea instagram specialista, Péter Petra rádiós műsorvezető, Krizsó Szilvia tévés műsorvezető, kommunikációs szakember és Dintsér Andrea, az MVÜK Női Vezetői Klubjának vezetője is.

„Szeretnénk megtartani azt a védőhálót, amit évek óta szövögetünk online a Női váltón. Fontos, hogy érezzétek, érezzük, hogy nem vagytok egyedül! Igen, mi is el vagyunk fáradva két év pandémia után, amikor sorozatosan újra kell tervezni. Ezért is hívtunk el olyan bátor nőket és férfiakat, akik ráléptek egy másik útra és ennek a tanulságait osztják meg a fesztiválozókkal” – nyilatkozta Békéssy Olga, a rendezvény megálmodója.

„Vállalkozóként pedig nagyon fontosan tartom, hogy helyet és teret biztosítsunk a kapcsolódásoknak, a közösségépítésnek, és minden fronton támogassuk a vállalkozó vagy vállalkozást tervező nőket, anyákat. – Végre személyesen tudunk megint ismerkedni, jó együttműködéseket létrehozni vagy szimplán új barátokra lelni.”

Ízelítő a május 13-i Női váltó Fesztivál programjából

  • Újrakezdés vidéken – nők, akik vidékre költözve építettek karriert. Az útról és a tanulságokról mesél Váczi Rozi a Matyódesign, Badacsonyi-Kovács Nikoletta, a zalacsányi Pálos Resort és Kónya Bea, a Pikrea alapítója.
  • Restart az álláspiacon – részmunkaidő, home office, gyerekbarát munkahely. Kit keresnek a cégek? Milyen lehetőségeink vannak? Cég-és HR vezetők osztják meg tapaszatalataikat.
  • Otthonról végezhető, karrierváltó szakmák, családbarát munkák. Kerekasztalbeszélgetés Szabó Ágival, a Virtuális Irodaház és Szabó Biával, a BeeCorp ügyvezetőjével.
  • Tabudöntögető beszélgetés sikerekről és kudarcokról, a nőkkel szembeni előítéletekről Pataki Zitával, aki a téma kapcsán megmutat néhány technikát és más szemléletmódot is.
  • Hello Menopauza! – Felkészülés a világ egyik legnagyobb női misztériumára Iványi Orsival és vendégeivel.
  • Mit is akarok? Mire vágyom? Most akkor ennyi volt? Őszintén az életközepi válságról és kiégésről. Hogyan ismerheted fel és milyen kiút van belőle? Csatlós Csilla coach, kiégés szakértő a vendégünk.
  • Vissza a rajtvonalhoz! – Vállalkozók, akik a válság miatt újragombolták a vállalkozásukat. Forray Nikolett, Balloon World, Gyöngyösi Szilvia myeatrend.hu alapítói mesélnek a történetükről.
  • A rendezvény végén ezúttal is kapcsolatépítésre, kötetlen beszélgetésre, networkingre hívjuk a vállalkozónőket és azokat is, akik hisznek a kapcsolatépítés fontosságában.

Részletek és jegyek ITT vagy a Női váltó Fesztivál Facebook-oldalán.

Kiemelt kép: noivalto.hu