">

Wellnesshétvégére vágysz? Irány Esztergom!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Hosszú wellness hétvégét terveztek a családdal? Vagy éppen annyira elfáradtál az anyai teendőkben, hogy egy picit a barátnőkkel töltődnél valahol? Rázzátok le magatokról az álmos, fáradt telet és irány Esztergom egy wellness hétvégére! Hol érdemes szállást foglalni, ha családdal, vagy ha a barátnőkkel érkezel? Mutatjuk!

Hétvége Esztergomban

Tavasszal nemcsak a jó idő köszönt be, hanem sorra érkeznek a hosszú hétvégék, a tavaszi ünnepek, az iskolai szünetek. Ha felkerekednétek akár csak pár napra is és szívesen eltöltenétek egy wellness hétvégét valahol, érdemes ellátogatni Esztergomba, hiszen érkezhetsz akár családdal, akár barátnőkkel, a városban mindenki megtalálja a számítását.

Magyarország legrégebben alapított városa természeti adottságokban és turisztikai attrakciókban is igen gazdag. Itt található az ország legnagyobb bazilikája, a Magyarországot Szlovákiával összekötő Mária Valéria híd vagy a Duna működését bemutató Duna Múzeum. A Múzeum igazi családi kalandtúra, hiszen a gyerekek rengeteg interaktív kiállítási darabbal találkozhatnak.

Wellness hétvége

Aki a vizes élményekért utazna ebbe a gyönyörű városba, az sem fog csalódni. Az Aquasziget Esztergom vagy a Szent István Strandfürdő az év minden napján feltöltődést kínál az idelátogatóknak, a Palatinus Tófürdő pedig a napsütéses évszakokban nyújt kikapcsolódást. A wellness- és élményfürdő szolgáltatásokat nyújtó Aquaszigetben az egész család élvezheti a vizes élményeket. A 11 medencével rendelkező fürdő rossz idő esetén a beltéri medencéivel, számos csúszdával, sodrófolyosóval, vízesésekkel, dögönyözőkkel várja a kicsiket és a nagyokat. Ha a barátnőiddel érkeznél felfrissülni, vegyétek igénybe a wellness részleg számos szaunáját, a relaxációs pezsgőmedencét vagy az élményzuhanyokat és a kikapcsolódás garantált.

Aki pihenést a gyógyulással kötné össze, az sem fog csalódni, hiszen a Szent István strandfürdő vasas-kénes-magnéziumos vize gyógyhatású.

Hol érdemes szállást foglalni?

A felejthetetlen élmények mellé egy megfelelő, minden igényt kielégítő szállást is dukál, hiszen az ember a kikapcsolódásának egy jelentős részét a szállásán tölti, még akkor is, ha csak este megy a szállásra megpihenni. A megfelelő szállás azoknak még inkább fontos, akik a szálláson szeretnék kipihenni a mindennapok fáradalmait, nem vágynak aktív kikapcsolódásra, vagy magára a szállásra érkeznek valamilyen céllal, összejövetelre vagy rendezvényre.

Bármilyen céllal érkeztek a városba, megfelelő szállást már érdemes az utazás előtt lefoglalni. A város és gyönyörű természeti környezete rengeteg szálláshelyet kínál. Ezeket a szállásokat egy helyen összehasonlíthatod a szallaskeres.hu weboldalon. A weboldal nagy előnye, hogy a szálláskeresőket és a szállásadókat közvetlenül köti össze, így, ha a szállástípus, méret, ár vagy felszereltség alapján már megtaláltad a hozzátok passzoló szálláshelyet, a foglalási igényeiddel kapcsolatos kérdésekre a szállásadó fog válaszolni. Ha sokan utaznátok, csoportos ajánlatkérésre is van lehetőség. Az árak és a foglaltsági adatok is pontosan követhetők a weboldalon, a foglalási igény a gyors és egyszerű kommunikációnak köszönhetően pár órán belül visszaigazolódik. Pár kattintással biztos helyetek lesz Esztergomban!

Nézelődjetek, foglaljatok és élvezzétek az egyik legszebb történelmi városunkban töltött napokat!