">

Irány a kert és a nappali!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , , , ,
Visszavonhatatlanul megérkezett a tavasz – a maga szeszélyeivel együtt –, így elérkezett a kinti-benti játékok szezonja is. Meleg napsütés és záporok váltakoznak a különböző napszakokban, így jó, ha felkészülünk arra, hogy akár óráról-órára változik az, hogy hol tudnak játszani a gyerekek. A Lebudo játék webáruház kínálatában sok-sok strapabíró és könnyen tisztítható játék található, amik az udvaron és a négy fal között is megállják a helyüket. Ezekből a remek, magyar gyártású játékokból hoztunk is egy összeállítást.

Az örök klasszikusok: homokozó játékok

Mióta világ a világ, a gyermekek imádnak homokozni, építeni, hiszen a fantáziájuknak semmi sem szab határt, mikor egy kis homok és esetleg egy kis víz kerül a kezük ügyébe. Remek kis várakat, utakat tudnak építeni, a lányok pedig előszeretettel főznek „mindenmentes ételeket” a homokozóban. A homokozójátékok nem maradhatnak ki a kisgyerekes családok életéből.

A csúszkálás élménye

Minden gyerkőc odavan a csúszdázásért és ezt még felnőtt fejjel is nagyon könnyű megérteni, hiszen valóban remek szórakozás. A műanyag csúszdák nagyon egyszerűen tisztíthatóak, egy antibakteriális nedves törlőkendővel szinte minden szennyeződést el lehet távolítani mind a csúszófelületről, mind a csúszda talpáról, aljáról és kapaszkodójáról. A Dorex 2000 és a D-Toys magyar gyártók csúszdái nagyon jó kialakításúak és annak ellenére, hogy könnyen összeszerelhetőek, masszívan állják a strapát. Három különböző méretben rendelhetőek, így a legkisebbektől a nagyobbakig minden lurkó élvezheti a csúszkálás örömét.

Mikor elered az eső – építőjátékok

Vagy mikor a hó kezd el esni, lehetett volna ez is a bekezdés címe. Évek óta tapasztaljuk a szélsőséges időjárást márciusban, áprilisban és így sajnos nem lehet tavasszal csak a kerti játékok használatára berendezkedni. Az építőjátékok azok az időtálló játékok, amelyek mindig is részei voltak a gyerekkornak és mindig is részei lesznek. Kortól és nemtől függetlenül minden gyerkőc megtalálhatja azt a típusú építőjátékot, ami órákig le tudja kötni.

További tippekért kattintsatok: https://www.lebudojatek.hu/