">

Ajándékozz verset anyák napjára!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
Minden évben van egy nap, amely kedvesebb, mint a többi. Május első vasárnapjáról van szó. Amíg gyermekek vagyunk, addig azért, mert ilyenkor mi köszönthetjük azt, aki a legfontosabb, legdrágább személy számunkra: édesanyánkat. Amikor már mi leszünk anyukák, akkor pedig sírós-pityergős reggelek jönnek, girbegurba gyerekrajzokkal, saját kezűleg készített kis ajándékokkal, frissen szedett vagy zsebpénzből vásárolt virággal, és persze szépen megtanult, és elmondott verssel. Ettől még ameddig csak tehetjük, mi sem feledkezhetünk meg erről a napról, és bár gyerekkor után kevesebbet mondunk már verset anyukánknak, most egészen különleges alkalom nyílik erre, hogy újra megtehessük ezt.

A Tchibo Family rendkívüli anyáknapi ajándékot készített elő azoknak, akik bevállalják, hogy együtt mondanak verset egy igazi profival. Nagy Ervin, aki maga is apuka segít elmondani az idei anyáknapi köszöntőt, egy különleges alkalmazás segítségével.

Tehát akkor még egyszer: nincs más teendőtök, ha szeretnétek kipróbálni, minthogy kattintsatok a www.tchibofamily.hu oldalra. Ott első körben nézzétek meg, hogy mondja el Ervin maga a verset, ami nem más, mint Benedek Elek Édesanyám szeme  című köszöntője. Utána nagyon fontos, hogy ha esetleg nem lenne bekapcsolva a számítógépen, laptopon a kamera és a mikrofon, ezt tegyétek meg, okostelefonon pedig engedélyezni kell a videó és a hang felvételét a böngésző számára. A verset nem kell megtanulnotok, elég ha a szöveget követitek, és ugyebár ezt is felezitek Ervinnel. A fehér sorokat ő mondja, a pirosakat ti. Ha elkészült a felvétel, akkor lehet csekkolni, hogy milyen lett. Ha nem vagytok elégedettek, mondjátok újra. Addig, ameddig úgy érzitek, ez most tökéletes lett! Figyelem! Elmenteni minden regisztrációval csak egyetlen változatot lehetséges. Utána kedvetek szerint töltsétek le, vagy továbbítsátok magatoknak emailben, de van még egy szuper meglepetés is!

Anyák napi videóposta! Ha megadjátok édesanyátok e-mailcímét, akkor neki kézbesíti a Tchibo az elkészült versduettet, május 7-én, anyák napján.

Vizuális típusok számára azért megmutatjuk a verset előre is: 

Benedek Elek

Édesanyám szeme

Olyan a te szemed,
Mint a nap az égen,
Őrködve kíséri
Minden kis lépésem.
Ragyogó sugarat
Szór minden utamra –
Őrködő szemedet
Felhő ne takarja.
Jóságos két szemed
Őrizőm, oltalmam:
Mint a fényes csillag
Mindig úgy csüng rajtam.
Jóságos két szemed
Könnyet ne hullasson,
Mint a fényes csillag
Mindig mosolyogjon.

Reméljük, segítettünk egy igazi, modern anyák napi meglepetés megalkotásában! Az ország 6 pontján Anyák Napi Vers Duett Stúdió is várja a lelkes versmondókat, a pontos dátumokat és helyszíneket a Tchibo Family honlapján találjátok meg. 

Mi amúgy már nagyon készülünk erre a napra, az anyák napja most duplán meghatódós és nosztalgikus lesz nálunk: ugyanis 2012-ben, azaz pontosan 5 évvel ezelőtt május első vasárnapján, azaz anyák napján startolt el az Anyakanyar.hu! Úgyhogy köszönjük a Tchibo Family szuper ötletét, annyira magunkénak érezzük, hogy mi is megcsináljuk majd a saját videónkat, de ezt kivételesen nem mutatjuk meg nektek!