">

Alkotó játékok – személyre szabva
gabireka_feherfekete1A gyerek kreatív fejlesztése sok szülőnek okoz fejtörést. Mikor, mit merjünk a kezébe adni, hogy sikerélménye legyen, és legyen kedve kipróbálni színeket, formákat. Mennyi idős legyen, mikor ezt először kipróbáljuk? Hogy ne a tapéta és a fal, meg a gyerek ruhája bánja a dolgot, hanem legyen ez már igazi jó móka, és fejlesztő foglalatosság.

Karácsony előtti játékmustra-kalandozásunk során a Provida Játék széles kínálatában rábukkantunk egy olyan kreatív termékcsaládra, amelyet azt gondoljuk, hogy igazán érdemes figyelmetekbe ajánlanunk.  A francia AladinE márka minden korosztálynak kínál eszközöket, magas minőségben, és ennek ellenére kedvező áron. Háromféle méretben kapható nyomdáit akár már a legkisebbek is használhatják, a nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek pedig textil és scrapbook eszközöket is tartogatnak számunkra. Ceruzák, filctollak, zsírkréták, színező és nyomdázó füzetek és ezek kombinációjából alkotott, egy-egy téma köré csoportosított kreatív szettek, újraragasztható matricák mellett levegőre keményedő gyurmaszettek, mindezeket széles választékban találjuk meg a kínálatban.

Ami a dolognak kétségkívül óriási előnye, hogy minden termék szigorúan gyermekbarát alapanyagokból készül komoly ellenőrzés mellett. Nem utolsó szempont, hogy segítenek abban a dilemmában, hogy mikor kezdjük: hiszen már 18 hónapos kortól kínálnak termékeket a művészeti neveléshez, viszont a márka minden terméke figyelembe veszi a különböző korosztályok eltérő finommotorikus fejlettségét és érdeklődési körét.

És hát végül, de nem utolsósorban, ami nekünk, anyukáknak a legeslegfontosabb: mindenből és mindenhonnan nyomtalanul kimosható, letörölhető minden terméke, ezzel együtt az örömteli, sikeres alkotás élményét garantálják a magas minőségű eszközök. Az AladinE Termékei sok területen egyedülállóak, és korosztályonként, babáknak, kisgyermekeknek, felnőtteknek is kínálnak remek szórakozást.

Mint tudjuk, a gyerekek néha rákattannak egy-egy témára, és akkor mindenből olyan kell, amilyen az aktuális érdeklődésük. Különösen jó, hogy itt a babanyomdában is megtaláljuk a nagy kedvenceket, így van dinós, állatos, hercegnős, dzsungeles és számos egyéb változat is, a nagyobb gyerekeknél pedig mindezek mellett az ABC betűi, a számok, a kalózok, a sárkányok, a tündérek is felbukkannak. A karácsonyi készülődést pedig a legkisebbeknek a téli ünnep szimbólumaival ellátott pecsétek segítik, a nagyobbaknak pedig a különböző karácsonyi dekorációkkal ellátott scrapbook és nyomdakészletek lehetnek a nagy kedvencek. A webshopban egyébként külön fül alatt találhatóak az Ünnepi készülődés nélkülözhetetlen kellékei, így 3D-s és ablakmatricák, színezők, kifesthető figurák, sablonkészletek is várják kis gazdáikat, a számtalan klassz karácsonyváró nyomdakészlet mellett.

A kínálatot böngészve rábukkantunk még számos érdekességre: különleges, minőségi ceruza és filctollkészletekre, úgymint üvegfilcre, textilfilcre, csillámragasztóra, 3D-s festékre, választhatunk textilt dekoráló készletek és matricák közül, találunk matricás albumot és olyan, gyönyörűen megrajzolt színező füzetet, amelyhez tökéletesen passzolnak a nyomda, filctoll és színesceruza készletek.

És titokban persze arra vágyunk, hogy karácsony este azért egy kicsit mi is játszhatunk majd ezekkel a szuper kis cuccokkal, nem igaz?

Puszi: Réka és Gabi