">

Természetesen kreatív
gabireka_hopelyhesNem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi nem annyira szeretjük a műanyagot. Ezt a szót, kifejezést használjuk úgy általában is, mint jelzőt a művi dolgokra, de a szó szoros értelmében is igaz. Bizonyos tárgyaknál persze elkerülhetetlen a műanyag választása, de például konyhai eszközöknél is sokkal szívesebben választunk fából, fémből, üvegből készült termékeket. Az az igazság, hogy a játékipart is elárasztotta már évekkel ezelőtt a sok-sok műanyag, és nem is mondjuk, hogy ez mind kerülendő. De ha és amennyiben van mód bizonyos játékokat fából beszerezni, akkor miért ne tegyük ezt?

Az egyik legnépszerűbb francia játékgyártó, a Vilac cég jónéhány terméke is megtalálható a Provida Játék kínálatában, ahol folytatjuk a karácsonyi játékmustrát. Az 1911 óta működő cég alapvetően fa játékokat készít, az apróságoktól egészen a nagyobb tárgyakig, mint például játékkonyhák és egyéb készletek. A cég filozófiája, hogy a régi idők fából készült játékait igyekszenek kínálni, csak modern kivitelben, hogy a mai kor gyermekei is örömet leljenek benne. Minden játék természetes alapanyagokból készül, elsőosztályú faanyagból, színes, divatos design-nal, és persze magas minőségi elvárásokkal. Bármely korosztály számára keresünk ajándékot, a Vilac termékeiben egészen biztosan nem fogunk csalódni. Több kategóriában is remek tippekre bukkanhatunk a webshopban.

Fa-tapintos-formafelismero-jatek_1_3210 (1)

Nagyon nagy a puzzle-választék, figyelem, ezek is fából készültek! Van kisebbek számára kockakirakós, beillesztős és formafelismerős játék, nagyobb óvodásoknak pedig számokat párosító puzzle, vagy éppen mágneses tábla az ABC betűivel. Van fiús játék, mint például a fapisztoly gumilövedékkel, vagy a menetszelet hajtó, biciklire szerelhető repülő, vagy lufihajtású kishajó. És vannak lányos játékok is, mint a tündéres puzzle, vagy a mágneses öltöztetőbabák. A Chloé felöltözik nevű játékot már 3 éves kortól ajánlják, ebben a gyermek maga döntheti el, hogy aznap mit vegyen fel Chloé? Ez egy 42 db-os, mágneses öltöztető játék, amellyel minden bizonnyal mindegyik kislány órákig el tudja magát majd foglalni, miközben tanul az évszakokról, a stílusokról, és fejleszti kreativitását.

Chloe-feloltozik---magneses-oltozteto-jatek-fabol-42-db-os_1_1304 (4)

Van egy olyan tündéri játék is a kínálatban, amelyet már 18 hónapos kortól ajánlanak. Ez nem más, mint egy fából készült kertecske, amely nemcsak a kert gyümölcseit segít megismerni, hanem a számolás könnyű elsajátításában is segítségére lesz a gyerekeknek. Nincs más teendő, mint egymásra pakolni a zöldségeket, összehasonlítani a mennyiségeket, vagy éppen csak megpörgetni a fán lévő gyümölcsöket. A Komplex Kert Felfedező Játék is egészen biztos nagy kedvenc lesz.

Kert-komplex-felfedezo-fabol_1_1174 (4)

Tehát ha ti is azok közé a szülők közé tartoztok, akik nem szívesen adnak silány műanyagból készült tárgyakat ajándékba, akkor a Provida Játék kínálatában érdemes keresnetek a Vilac termékeit! Jó böngészést!

Puszi: Réka és Gabi