">

Francia elegancia – stílusos játékok
Folytatjuk kalandozásunkat a játékok varázslatos világában. Bevalljuk, nem szeretjük a silány, elnagyolt játékokat. Hiszünk benne, hogy már a gyereknek sem mindegy, hogy mivel játszik. Persze, persze, mi is tudjuk, hogy a gyerek eleinte jól elvan egy kartondobozzal, egy papírlappal, vagy bármi mással is, de ahogy nőnek, növekednek, egyre inkább szükség van arra is, hogy formáljuk az ízlésüket. Igényessé tegyük őket. Azt gondoljuk, hogy nagyon fontos, hogy részletgazdag, sokrétűen funkcionáló, kreatív fejlesztő játékok vegyék körbe a gyereket, már egészen kicsi kortól is. Ha azt szeretnénk, hogy később is igényes legyen a környezetére, tárgyaira, akkor ezt is érdemes szem előtt tartani, amikor játékot választunk, például a karácsonyfa alá.

matricak

A kifinomult stílusáról ismert a Provida Játék által importált francia játék-márka, az Avenue Mandarine is nagy kedvenc lehet a gyerekeinknél. Már a karácsonyváró készülődésbe is lehet egy kis izgalmat csempészni a Cooky 3d matricákkal, ezekkel akár klasszikus, akár skandináv, vagy éppen kék karácsonyt is varázsolhatunk magunk köré. Ugyancsak lehet akár már előzetes meglepetés az ünnepváró ablakmatrica, hóemberrel, vagy éppen Boldog Karácsonyt felirattal. És érdemes előre beszerezni az ajándékkísérő kártyákat is, illetve határozzuk el, hogy idén mi magunk gyártunk ilyeneket, ez esetben elég, ha matricákat választunk hozzá, a minket legjobban kifejező színekben, piros-zöld, fekete-fehér és neonszínek kombinációja mutathat irányt ezeknek a kis kártyáknak a megalkotásához.

avenue-mandarine-kreativ-keszlet

Ügyeskedni szerető csemeték számára bátran választhatunk ajándékot a kreatív készletek közül. Szeretni fogják a kifesthető babákat, a doboz ugyanis minden kelléket tartalmaz ahhoz, hogy elkészítsék a babát. Ez több változatban is választható. Ugyancsak imádnivaló meglepetés lesz a festővászon, amely előre rajzolt figurákat tartalmaz, és hozzá festéket. Cica, oroszlán, bohém figura és rocksztár mellett az egyszarvúk biztosan itt is nagyon nagy kedvencek lesznek.  A felfedező készletet minden ügyeskedni szerető leányzó imádni fogja: ez nem más, mint kreatív festő és hímző készlet nagyobb lányoknak, minden szükséges kellékkel.

avenue-mandarine-festovaszon

Hallottatok már a 3D-s puzzleról? Nos, az Avenue Mandarine kínálatában elképesztően klassz darabokat találtunk, amelyek duplán fejlesztik a gyerek kreativitását. Először addig, amíg rátalálnak a formákra és összerakják, majd utána, amikor a felépített Babaházban, Tündérfán, vagy Színházi nagyszínpadon indulhat a játék. Nagyon klassz, mi biztosan rendelünk egy ilyet karácsonyra!

3d-puzzle

Mindig kérdés, hogy mikortól érdemes a gyereket fejleszteni. Sokan azt állítják, hogy hagyni kell szabadon játszani és majd megismeri magától a világot. Ez így van, egyetértünk, de azért az nem mindegy, hogy adunk-e a kezébe valami olyan eszközt, amellyel a tapasztalások már egészen kiskorban tudatossá válhatnak. Akár már bébikorban is érdemes választani egy anya-bébi párosító puzzle-t, picit nagyobbacskáknak remek szókincsfejlesztő lehet az ellentéteket párosító puzzle és még számtalan készségfejlesztő játékgyűjteményt találhatunk a legkisebbeknek is, amelyekben van memóriajáték, lottó, kirakó, ellentétpárosító és szókirakó, változatos témákkal, mint Kert, Farm és egyebek.

Persze minden kornak megvan a maga szépsége, mi például imádunk családilag együtt játszani, és ebben a bárhová elvihető, utazásnál is könnyedén elcsomagolható kártyajátékok viszik a prímet. Édességek, közlekedés, állatok, ellentét-keresés – megannyi vidám téma, hogy ki-ki gyermeke ízlése szerint tudjon választani.

avenue-mandarine_kartyajatekok

Szóval mi körülnéztünk, és van egy olyan érzésünk, hogy nem csak a most karácsonyi játékokat választottuk ki a Provida Játék oldalán, hanem azokat is, amelyeket majd szülinapra, húsvétra, bizonyítványosztásnál fogunk ajándékozni, mert ez a márka tényleg nagyszerű, szép kivitelű és ízléses játékokat tartogat, amelyből mindenki megtalálhatja az ízlésének és a pénztárcájának megfelelőt. Jó böngészést nektek is!