">

Anyák napi kényeztetés
Anyák napja. Egy nap, amely megdobogtatja a szívünket. Annál valószínűleg nincs szebb pillanat, mint amikor életünkben először úgy ér bennünket május első vasárnapja, hogy magunk is édesanyák lettünk. Az első köszöntés persze nem a babánktól érkezik, de a cseperedő kis- és nagyobb gyermekek minden rajza, minden versikéje, minden szál virága csodálatos érzés és örök emlék marad.

Ha felnőttként olyan szerencsések vagyunk, hogy még köszönthetjük édesanyánkat, pláne nagymamánkat, vagy a dédit, akkor pedig érdemes nagyon is jól beszippantani azt a bizonyos májusi orgonaillatú levegőt és megélni, megőrizni azokat a pillanatokat, hogy vannak nekünk. Nem szentimentális dolog, hanem teljesen természetes, ha anyák napján kicsit megrohannak minket az emlékek és szeretnénk a szeretteinkkel mindezt a jó érzést megosztani.

A legszebb anyák napi ajándék valószínűleg az idő, amit édesanyánk megünneplésére, meglátogatására fordítunk, minden bizonnyal ennek örül legjobban. A virág az persze elmaradhatatlan, a tavasznak köszönhetően ez lehet valóban egy saját magunk által gyűjtött mezei csokor, orgonával, gyöngyvirággal, lehet virágkötő által megálmodott csodabokréta, és lehet erkélyre tehető cserepes, vagy éppen kertbe kiültethető cserje, bokor is. Készülhetünk valamilyen finom sütivel, tortával, ezt persze legjobb, ha magunk sütjük, vagy vihetünk egy doboz finom bonbont, ennek is biztosan nagy sikere lesz.

És kényeztethetjük édesanyánkat valami olyasmivel is, amit ő lehet, hogy kevésbé választana magának. Egy illatos kozmetikum mindig telitalálat, egyszerre érezhető belőle a személyre szabott figyelem és a gyengéd gondoskodás. Mindehhez még az üzleteket sem kell okvetlenül végigjárnunk, a Notino anyák napi ajándék kínálatában nagyon sok klassz ötletet találhatunk. Lehet az akár egy minőségi szemránckrém, egy új parfüm, egy szemfestékpaletta vagy egy kényeztető hajápoló olaj, egészen biztosan sikert aratunk vele.

Ami minden hölgynél sláger lehet, az a bőrápolás. Nem is kell ezt különösebben kihangsúlyozni, nehogy azt gondolja bármelyik anyuka, nagyi, mama, édesanya, hogy gond van a külsejével, de a bőrfeszesítő készítmények mindenkinek jól jönnek. Ha csak egy kis apróságot vinnénk, akkor a Notino Discovery Boxok tökéletes választások, ezekben kis kiszerelésű termékeket találunk, amelyeknek kipróbálása után lehet véleményt alkotni, hogy megfelelő-e a megajándékozott bőrének. Természetesen választhatunk egy-egy szérumot, maszkot vagy egy revitalizáló feltöltő krémet, de találunk a kínálatban akár szuper komplex ajándékcsomagokat is, arclemosóval, hidratáló és szemránckrémmel. Szintén nagy sikert arathat a 7 db-os fátyolmaszkszett is, amely különleges gyümölcsök erejével kényeztetheti édesanyánk arcbőrét.

Ha pedig a klassz kínálatot látva úgy érezzük, hogy amúgy mi magunk is megérdemelünk anyaként egy kis törődést, és egy kis extra ajándékot, lepjük meg magunkat is valami újdonsággal. Külön öröm lehet, ha összebeszélünk anyukánkkal és abban a bizonyos együtt töltött időben csenünk pár percet egy közös kis beauty wellnessre is. Megérdemeljük!

Boldog anyák napját!