">

Bababarát mamaékszerek

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
gabi_feketeAnikóval tavaly ismerkedtem meg, igaz, akkor még csak virtuálisan, amikor is az Anyakanyar oldal indulása után, mikor megtudta, hogy van egy kicsi lányom, megajándékozott egy igazi blinggel. Akkor hallottam először, hogy így nevezik azokat a teljesen biztonságos fogzós ékszereket, amelyeket a gyerek nyugodtan fogdoshat, szájába vehet, nem történik semmi baj. Mert hát ugye mi nők, azért olyan sokféle ékszert, bizsut kedvelünk, amelyek mind tele vannak könnyedén lepotyogó gyöngyökkel, alkatrészekkel, éles tárgyakkal. Ez a babának nem okvetlenül jó. Viszont ha az ember lánya mégsem szeretne a babázás közben sem leszokni arról, hogy a ruházatát megfelelő kiegészítőkkel dobja fel, akkor szuper ötlet az Amerikában már igen népszerű teething bling, azaz fogzós ékszer.

A blingeket többször megcsodáltuk Rékával együtt a Babahami.hu oldalon, ahol megrendelhetőek számtalan divatos színben ezek a láncok és a hozzájuk passzoló karkötők, és még sok más érdekes bababarát tárgy is. Így figyeltünk fel húsvét előtt arra is,  hogy színes, vidám, szemet gyönyörködtető nevű horgolt ékszerek is kerültek a kínálatba. Vártam hát az alkalmat, hogy találkozhassunk személyesen is az alkotókkal, majd nemrég egy délutánon a Budai Babaházban ez a találkozó is megtörtént. Mindig óriási érdeklődéssel és tisztelettel figyelem azokat az anyukákat, akik gyermekük születése után vágnak bele vállalkozásba, megújult lendülettel, lelkesedéssel, friss ötletekkel. Ezt a példát, hogy igenis nem kell a pelusok és tápszerek világában unatkozni szintén szerettük volna megmutatni az Anyakanyar olvasóinak. Na persze, csakis a szemet gyönyörködtető baba-mama ékszerek után!

Kedves Anyukák! Azt hiszem, ebből a beszélgetésből tényleg sok mindent tanulhattunk. Azt mindenképpen, hogy nem kell félni attól, hogy nem tudunk kiegészítőket hordani, hiszen akár blinget, akár a kézzel készült tündérséget, a Horgookát tesszük a nyakunkba, nem hibázhatunk! Színek óriási választéka vár bennünket a Babahami.hu oldalán, ahol emellett még egyéb babakellékeket, vagy hasznos könyveket is felfedezhetünk. Az pedig, hogyha van egy álmunk, amit szeretnénk megvalósítani, akkor ne akadályozzon meg benne az a társadalmi elvárás, hogy a nőnek a fakanál mellett a helye. Anyukaként is legyetek csinosak és emellett leginkább aktívak, vállalkozó szelleműek! A pozitív példa itt van előttetek is, ne féljetek belevágni új dolgokba! Hozunk még ötleteket! És drukkolunk mindenkinek!
Puszi: Gabi