Fel

Hetente legalább egyszer együnk halat – ajánlják a táplálkozási szakértők. Persze kezdetnek az is jó lesz, de mondjuk a heti háromszori alkalom...

A céklát érdemes jól megnéznünk magunknak, nekünk nőknek igazi „nyomelem-bomba”, tele vassal, kálciummal, folsavval és A-vitaminnal, nagyszerű...

Ilyenkor télen fokozottan érdemes figyelni arra, hogy mit is eszünk. És az az igazság, hogy vannak szuperételek, amelyek gyakrabban kell, hogy az...

A tél ugyan itt van, de a havazás nem nagyon akar megérkezni. Vagy legalábbis olyan hó, amely hófehér tájat varázsolna elénk, nem akadt mindenhol...

Van egy gyümölcs, amelyről nem győzünk elég sok szépet mondani. Aphrodité szent gyümölcsének is szokás nevezni, a benne található sok aprócska...

Ahogy hűvösödnek az esték, egyre inkább vágyódunk egy-egy tányér finom meleg levesre. És bár imádjuk a krémleveseket, amelyek mindenféle...

Vannak olyan ételek, amelyek egészen egyszerűen mosolyra fakasztják az embert. Szerintünk a paradicsom éppen ilyen. Hiszen a mosolygós piros zöldség...

Sokszor írtunk és beszéltünk már itt az Anyakanyaron arról, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, hiszen megadja a kellő energiát és lendületet,...

Mi magunk is sokszor írtunk már arról, hogy mennyire fontos rendszeresen halat fogyasztani. Ráadásul az nem is elég, ha mi magunk megbarátkozunk...

Az utóbbi időben nagyon sokan lettek a nyers táplálkozás követői. Átállni arra, hogy valóban ne süssünk, főzzünk semmit, egy hosszú folyamat...

Az iskolás napok indulásával párhuzamosan meg is érkezett egy újabb fejtörésre okot adó helyzet. Mi kerüljön az uzsonnásdobozba? Ami egészen...

Egészséges fagyit készíteni komoly fejtörés volt számomra, de végül is megoldottam. Az nem lehet, hogy én itt hirdetem a szétválasztós étkezést,...

Meg bizony. Azaz mondhatnánk úgy is, meggy bizony! Bizony, hogy meggy! Sokan nem szeretik magában ezt a mélybordó, zamatos gyümölcsöt pikáns,...

Vannak zöldségek, amelyeket vagy szeretünk, vagy nem. A spárga például abszolút ilyen. Aki kedveli, az általában rajong érte, és a piacon való...

Nos, ismét felfedezőútra invitáljuk mindazokat, akik nehezen próbálnak ki valami újat. A zöldségespultokon manapság már igen gyakori vendég...

Sokan még mindig csak félve nézegetik a zöldségespultokon ezt a tojásdad sötétzöld valamit, aztán mégis inkább visszateszik. Pedig az avokádót...

Gyakran mostohán bánunk ezzel a kincset érő zöldséggel. Hajlamosak vagyunk kipipálni a konyhában való jelenlétét azzal, hogy a vasárnapi húslevesbe...

Még szerencse, hogy hamarosan vége a télnek, bár ha jobban belegondolunk, idén, nem is érkezett meg igazán. A korai sötétedés egyik kellemetlen...