">

Csíkos nyarunk lesz

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi imádjuk a csíkokat. A csíkos pólókat, ruhákat, de akár a nadrágokat is. Persze nyilván nem mindegy, hogy milyen csíkos, de sokféleképpen lehet szép. Rég túl vagyunk azon a tévhiten, hogy a keresztben csíkos erősít, sőt, szerintünk néha éppenhogy jótékony hatással van azokra a részekre, amelyeket nem igazán szeretnénk mutogatni. Tengerpartra, Balatonhoz elengedhetetlen néhány klassz darab, és úgy egyébként is. Legalábbis szerintünk. Úgyhogy eléggé megörültünk annak a hírnek, amely szerint az Answear új nyári kollekciója a Stripes Vibes fantázia nevet kapta. A Vibráló csíkok inspirálta divatkollekció igazi vakációs hangulatba hoz mindenkit, aki viseli.

A kollekció a francia Riviéra elegáns stílusát és a mediterrán strandok báját idézi. A színek, amelyekről a nyaralásainkkor látott vakítóan világos házak és utcák jutnak az eszünkbe; a fehér, a kék, a gránát, az élénk vörös és a napfény színe – a világos sárga a Stripes Vibes kollekció alapjai. Ezek a különleges színek a kollekció csík motívumával együtt a 2018-as tavaszi-nyári szezon egyik legerősebb trendjévé váltak.

Visszatért az ötvenes évek nőies szabásvonala a ruhákon. Az overallok és a ruhák kaptak egy kis nyolcvanas évekből ismert őrületet is. A szabadon hagyott vállak idén kötelező elemei a ruháknak, de a nyitott hátú, lenge ruhák és a magas derekú nadrágok is a múltból tértek vissza, hogy újra hódító útra induljanak a divat világában.

Ebben a stílusban szoknyák, felsőrészek, blúzok és fürdőruhák egyaránt készültek. A sima szövetek, hímzések, övek és izgalmas színek keveréke tökéletes megoldás azoknak a nőknek, akik bátran vállalják fel a nőiességüket és merészen játszanak a divattal.

Ha böngésznétek, itt tudtok körülnézni: www.answear.hu

Egy kis ízelítőt pedig itt nézhettek meg: