">

Kitört a dzsungelláz!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Az egzotikus minták a kánikula nagy visszatérői! Idén nyáron a városokat, nyaralóhelyeket teljesen ellepik a trópusi növények és állatok! Szerencsére csak a ruháinkon tobzódnak a minták, de nem tudod és nem is akarod  kikerülni ezt a divatőrületet!

Az Answear City Jungle kollekciója is azt a trendet követi, amit most a Kenzo, Michael Kors és Albert Ferretti divatházak nyári kollekcióiban is láthatunk. A dizájnerek elegáns, színes printekkel dolgoznak az ingeken.  A ruhák és nadrágok légiesen könnyedek, a legdivatosabb kombináció pedig a különböző printek együttes használata a teljes lookban. A paradicsom madár styling bár ellentmondásos, biztos, hogy figyelemfelkeltő a maga markáns dizájnjával. 

Az egzotikus minták toplistája

Trópusi trend nem létezhet a megfelelő minták nélkül. Mindenekelőtt a trópusok buja növényvilága burjánzik a textileken. A szétterülő zöld pálmák és más csodálatos növények levelei színpompás, izgalmas látványt idéznek. De a virágok még fontosabbak – ezek hozzák be az igazi őrületet! Természetesen a hibiszkusz az abszolút uralkodó, de rengeteg különböző színvariációban és más csodás növények társaságában találkozunk vele a ruhákon. Ezek a szétterülő egzotikus növények a retro és romantikus stílusok mára már megfakult növényi tematikájára is reflektálnak. 

Trópusi stílus – így működik

Már nemcsak a strandokon viselhetjük a pálmafás mintákat, a hétköznapokon is bátran hordhatjuk a trópusi témát. Hozzávalók: fodros ruhák, lenge overálok, trapéz szoknyák, blézerkabátok, mind fényes szaténból, egzotikus mintázattal. Az is elég, ha elénk színű kiegészítőkkel kombinálod őket. Egy ilyen trópusi stílusalkotás például csodásan fest majd egy nyári esküvőn, de még az irodában is. Ha bátortalanul kombinálod a színeket, használj hozzá fehéret vagy feketét.

A dzsungelvilág a kiegészítőinkben is visszaköszön idén. A hátizsákok vagy pálmaleveles vászontáskák és élénk színű kézitáskák ragyogóan illenek a trópusi tematikához. Ha nem szereted a mintás táskákat, csak használj élénk színű kiegészítőt, táskát, cipőt. Egy intenzív piros, sárga, narancs vagy pink árnyalat és a mintás ruha még jobban kiemeli az egzotikumot. Nézz szét az answear.hu multibrand divatwebáruház oldalain, egzotikus trópusi hangulat vár rád!