">

Hurrá nyaralunk!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , , ,
Július végén általában mindenkinél a nyaralás az egyik fő téma. Néhányan talán már túl vannak az év legjobban várva várt napjain, de sokan még csak a nyaralást tervezik, mások meg éppen most nyaralnak. És bár a nyaralás azért csak egy rövid idő, a legtöbben ilyenkor még gyorsan beszereznek egy kis nyári hangulatú ezt-azt, hiszen megérdemeljük! Meg hát nem biztos, hogy a tavalyi előkerül, meg nehogy már ugyanabban legyünk az idei fényképeken is, meg úgy egyáltalán… Most viszont jó alkalom nyílik minderre a gyors beszerzésre, ráadásul nem is kell sokat járkálnunk utána, hiszen az Answear.hu multibrand webáruház kínálatából még a pihenés alatt is böngészhetünk és rendelhetünk tuti nyaralós szetteket. Ráadásul éppen a nyári leértékelések zajlanak. A világmárkák legújabb trendjeiből most töredék áron szerezhetjük be a kedvenceinket.

Papucsok kényelme

Szerettek slattyogni? Most megtehetitek, mert szinte minden trend fellelhető az Answear.hu kínálatában. Ezen a nyáron a kényelem számít, így a papucsunkban akár több kilométeres sétákat bátran bevállalhatunk. Esti partizáshoz pedig már csillogósabb verzió is bevethető.

Szalmakalap üzenete

Már mindenkinek van legalább egy szalmakalapja. Ugye? De nem árt többet beszerezni a különféle stílusú outfittünkhöz. És ami most nagyon „must have” darab, a feliratos szalmakalap, általában valamilyen „chill” üzenettel. Ehhez már csak egy jól megválasztott szalmatáska kell kiegészítőnek.

A fürdőruha öltöztet

Egyáltalán nem mindegy, hogy miben hódíthzj meg a hullámokat. Bikiniből is többféle stílust gyűjtsünk be, de az a legfontosabb, hogy tudjuk, a testalkatodhoz mi az előnyös fazon. Próbáljunk fel többet és ne adjuk fel! Idén az egyrészes darabok a legtrendibbek, szinte az utcára is mehetünk bennük egy sorttal vagy szoknyával kiegészítve.

Trópikus állatok és növények

Észrevettétek, hogy az utca és a strand teljesen trópikus hangulatba került a sok növényi és állatos motívumnak köszönhetően? A flamingók ellepték a strandokat és ananász terem minden utcasarkon, nemcsak úszógumi formátumban. Kikerülhetetlen ez a trend, de nekünk nagyon tetszik! És nektek?