">

Trend a sportosság

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Ránk rontott a tavasz, ami néha már majdnem nyár, úgyhogy hipphopp fel is kellett ébrednünk a téli álmunkból és elkezdtünk többet mozogni – mégiscsak lassan itt a bikiniszezon. De persze mielőtt rászánjuk magunkat, hogy elindulunk a konditerembe, uszodába vagy a szabadba, pontos gardróbfelmérést kell végeznünk a sportfelszerelésünk terén. Hiszen könnyebb úgy edzeni, ha egy kellemes viseletű és akár alakformáló ruhában lehetünk. A sportruházatnak és cipőknek nem csak kényelmesnek kell lennie – sokkal jobb érzés egy divatos pólóban edzeni. Na de mit is hordanak manapság a sport világában? Mutatjuk!

Kezdjük a logóval

A logómánia uralja a kifutókat, az utcai ruházatban is megtalálható és a sportruházatból sem hiányozhat. Végül is egy tisztán kivehető márkajelzés tökéletes passzol az egyszerű, minimalista stílushoz. Nézzétek csak, milyen jól néz ki egy egyszínű leggingen, pulcsin vagy pólón. Vegyél fel valamilyen intenzív színt, mondjuk kobaltot vagy vöröset, azonnal a terem középpontjába kerülsz!

Flower power

Mi van akkor, ha a logó nem érdekel, de mégis ki szeretnél tűnni az edzésen? Válaszd a virágosat! Elég extravagáns elképzelés, kicsit szokatlan is, de mindenek előtt nagyon divatos kombináció. A virágos printek idén újult erővel támadnak. Pólók, rövidnadrágok, pulcsik és leggingek virágos vagy trópusi mintákkal még jobban ösztönöznek egy kis fizikai aktivitásra. Végezetül, a tavaszi mintás póló még jobban inspirál, hogy a szabadban mozogj.

Sporttáskák

Az edzéshez be is kell pakolni. Ha már az általános sporttáskák nem vonzanak, próbáld ki a szezon legmenőbb modelljeit. A virágmintás táskák, amik feldobják a casual megjelenés szürkeségét, vagy a futurisztikus henger alakú darabok most nagyon mennek a trendsetterek köreiben. Inkább a hátizsákot részesíted előnyben? Válassz élénk színűt, tartós, enyhén csillogó darabot.

Cipők az éremért

A legdivatosabb sportcipők a kifutókon látott cipőkre hasonlítanak. Masszív talp, neon színek, ’80-as ’90-es éveket idéző trendek most a menők. A másik nagy trend az upper sock, aminek köszönhetően a cipő tökéletes illeszkedik a lábhoz, ráadásul ez nem csak szuper kényelmes, hanem nagyon divatos is. 

Ha úgy érzitek, hogy kell egy kis (sport)gardróbfrissítés, akkor irány a képek és tippek forrása: Answear.hu