">

Csodafegyverek edzéshez

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
rekaMerthogy azok is kellenek. Persze, persze, a legfontosabb a kitartás, és a türelem, hogy egészen biztosan jó eredményeket érünk majd el. Tegnap, amikor “leltároztunk” egy cseppet az egyesztendős Anyakanyaron, akkor nem is esett szó arról az eseményről, amely idén tavasszal lázban tart bennünket. Azt tudjátok mindkettőnkről, hogy nagyon fontos számunkra a mozgás, a testedzés, másképp nem is bírnánk a napi strapát. Be is mutattuk már a mi kedvenceinket, de időről időre szívesen számolunk be újszerű dolgokról is. És nagyon örültünk a lehetőségnek, hogy a mi segítségünkkel formába lendülhet nyárra egy anyuka. Mikor pedig megismertük Zsanettet, akkor tudtuk, hogy bár sok jó helyre kerülhetett volna a VibroCity felajánlása, ő igazán megérdemli ezt a lehetőséget most.

Persze hiába lenne a lehetőség, ha Zsanett nem állná szívósan a sarat. Néhány napja saját szavaival is mesélt itt nekünk az oldalon, hogy mi a helyzet, hogy állnak a centik. Hamarosan pedig amúgy is jön az igazság pillanata, amikor a 12 hetes folyamat végén megnézzük, hogy mire jutottak ők együtt: Zsanett és a VibroCity edzései. Ha edzésről beszélünk, szinte mindig szóba kerülnek rendkívül fontos és hasznos életmódtippek, mint például, hogy mindig legyen a kezünk ügyében egy ásványvizes palack, hiszen naponta minimum 3 liter vizet kell meginnunk ahhoz, hogy a méreganyagok távozzanak belőlünk. De még rengeteg apró trükk van, amelyre nem is gondolna az ember, úgyhogy ilyen szempontból is kíváncsiak voltunk a VibroCity tanácsaira. Lendvai Barbara segített Zsanettnek a titkok megfejtésében.

Természetesen a szakemberek, edzők segítségét nehéz pótolni, de azért sok minden fortély elleshető, betartható. Érdemes például ismeretséget kötni a beszélgetés során említett zöldkávéval, ennek reggeli előtti fogyasztása is segítségetekre lehet. Zöldkávét is tartalmaz egyebek mellett az a karcsúsító gél is, amellyel Zsanettet is “befóliáztuk”, akár otthoni edzés, akár a parkban való futás alkalmával ti is élhettek ezzel az eszközzel. Nagyon hasznos lehet. A reggeli előtt megivott zöldkávé koffeintartalma segít energikusabbnak érzi magunkat, a termék antioxidáns tartalma pedig elindítja a szervezet méregtelenítését. zoldkaveA zöldkávé legfontosabb hatóanyaga a klorogénsav, amely sajnos a kávépörkölés során felbomlik és eltűnik. A zöldkávét nem pörkölik, így megőrzik értékes hatóanyagát. A klorogénsav segít a lipolízis (zsírégetés) beindításában, mobilizálja testünk zsírtartalékait. Ennek, az általunk ajánlott Green Coffee for Slimmers – Instant Zöldkávé kávékeveréknek további hatóanyagai többek között találjuk a beszélgetésben is emlegetett, a kínai gyógyászatban évezredek óta használt pecsétviaszgombát és a kínai szennát is, amelyek erősítik az immunrendszert és segítenek a salakanyagok szervezetünkből való eltávolításában.

Tehát edzés mellett vessünk be további módszereket is, ha tehetjük, hiszen mindjárt itt a nyáááár!!!

 

Puszi: Réka