">

Csupa Nő

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
gabireka_feherfeketeVan olyan néha, amikor az ember azt érzi, ezt akár ő is mondhatta volna. Így csodálkoztunk rá egy hétvégi kiállítás szlogenjére is. “A nők a mindennapi élet hősei: több fronton vívják napi csatáikat anyaként, kollégaként és feleségként.” Nincs új a nap alatt, hiszen mi is ezt valljuk, sőt igazából nektek, a mindennapi élet hőseinek készítjük ezt az oldalt is, hogy ha tudunk, napi néhány percben hozzájáruljunk a csatákhoz egy-egy gondolattal, ötlettel, praktikával. És ugyanezzel, miközben nektek tanácsokat adunk, igazából magunkat is felturbózzuk a hétköznapi menetekre. Igyekszünk minden olyan dologról hírt adni, ami nekünk szól.

Azt gondoljuk, hogy a Csupa Nő kiállítás pont ilyen. csupano_300x125_v2Vásár és figyelem csak Neked! címmel ezen a héten csütörtöktől vasárnapig, azaz szeptember 5. és 8. között kerül megrendezésre a Hungexpo területén. A cél, hogy új, komplex világot tárjanak fel az érdeklődő hölgyek előtt, hogy életük legnagyobb kihívásaira si­keres válaszokat adhassanak és mindazt a törődést és figyelmet megkapják, mely jár nekik. Hat fontos témát jár körül a kiállítás: életstí­lus-átalakítás, gasztronómia, egészség, otthonteremtés, család és a női lélek. Jól hangzik, nem igaz?

A látogatóknak olyan közösségi és egyedi élményeket ígérnek a programok és a kiállítók közreműködésével, amelyek kap­csán úgy érezhetik, hogy ők vannak a középpontban. Az esemény egyébként a család minden tagjának szól. A gyerekeknek játszóházzal, az apukáknak pedig egyebek mellett tesztvezetéssel készülnek, amíg az anyukák feltöltődnek, informálódnak, kikapcsolódnak.

csupanoNégy színpadon zajlanak majd az események: a nagyszínpadon átváltoztató show, életvezetési tanácsadás lesz, illetve egészségügyi témák is teret kapnak, ahol szó lesz a szűrések fontosságáról, a lisztérzékenységről, a sportolás hatásáról és még sok minden másról. Az úgynevezett Lélekszínpadon felbukkannak olyan témák, hogy család vagy karrier, hogyan válhatunk jó nővé, milyen a gyermekvállalás utáni élet, van-e és milyen a visszaút a munkába.  Minitréningek, tanácsadások, workshopok is lesznek ugyanitt. Az Otthonszínpadon hasznos praktikákkal szolgálnak, például hogy miként kell újjávarázsolni egy régi bútordarabot, hogy építsünk mini sziklakertet, vagy hogy termesszünk zöldséget az erkélyen, de lakberendezési tanácsadás is várja az érdeklődőket. A végére hagytuk a Gasztroszínpadot, ahol számtalan izgalmas program lesz, beszélgetés gasztrobloggerekkel, főzés gyerekekkel, desszertbemutatók és látványfőzések. Ezek közül – kicsit sem részrehajló módon – engedjétek meg, hogy a péntek délutáni programra hívjuk fel a figyelmet: ekkor ugyanis Segal Viktor meghívására mi is ott leszünk, és a nemrég megjelent Piknik című meseszép könyvből készítünk el Viktorral együtt két receptet.

Pénteken délután 15 és 16 óra között tehát velünk is találkozhattok a Csupa Nő kiállításon, de azt gondoljuk, hogy a négy nap bármelyikén remekül fogtok szórakozni, ha ellátogattok a Hungexpo területére. Részletes információt pedig itt találtok: www.csupano.hu. Szerintünk tervezzétek be ezt a programot a hétvégébe, nagyon ígéretesnek tűnik!

Puszi: Réka és Gabi