">

Egy igazi immuntestőr egészségünk szolgálatában
Ti szoktatok azon gondolkodni, hogy úgy általában mennyit rohanunk? Kapkodunk, sietünk, úgyhogy fura ezt kimondani, de hát minden rosszban van valami jó, legalább az elmúlt egy évben a kényszerű körülmények hatására azért sikerült ezen kicsit javítani. Mert amúgy egyáltalán nem jó, hogy legtöbben maximum annyit hajlandóak megtenni egészségükért, hogy reggel gondolkodás nélkül bekapnak 1-2 szem vitamint, és úgy érzik, ezzel már eleget tettek magukért. Tény, hogy őseinknek még erre sem volt szüksége, hiszen a korábbi, szennyezettségtől mentes világban maga a termőtalaj annyi ásványi anyagot adott a benne növekvő terményeknek, hogy nem volt nagy kunszt egészségesen élni és étkezni. Jelenkorunkra a talajokat kizsigereltük, az intenzív mezőgazdaság és a műtrágyázás nem biztosít lehetőséget a talaj megújulására. Ma, a feldolgozott élelmiszerek, tartósítószerek, adalékanyagok, színezékek világában, ahol a levegő telítve van a közlekedés és az ipar egészségkárosító gázaival, körülvesz minket az elektroszmog és az ionizáló sugárzás, ezért egészségesen élni lényegesen nehezebb. Eleve nagyobb terhelést kap a szervezetünk, de maguk, a földből érkező zöldségek sem olyanok már, mint voltak korábban. Pedig a talajnak igazán nagy éltető ereje van, például van két olyan szerves anyag, a huminsav és a fulvosav, amelyek a gyógynövények évezredes bomlása során keletkeznek, és amelyek ezekből nagyon sok hasznos vegyületet, flavonoidot tartalmaznak. Képesek különleges kelátok képzésére, amelyek a szervetlen, hasznosíthatatlan, élettelen anyagokat is élővé alakítják.

Ez a Humin-Fulvo kelát-komplex lett az alapja annak a különleges étrendkiegészítőnek is, amelyet a Toman Lifestyle vállalat jegyez. Tomán Szabinának és szakértői csapatának olyan terméket sikerült megalkotnia, amely úgy igazodik a szervezethez, hogy a már említett kelát-komplex segítségével a káros anyagokat elvonja, megköti, segít kiüríteni a szervezetből, miközben feltölti azzal, amelyre éppen szüksége van.

„A kiegyensúlyozott, zöldségekben, rostokban gazdag fehérjedús étrend sem mindig elég” – mondja Tomán Szabina. -„Mivel a civilizáció ártalmai miatt sokkal kiszolgáltatottabbak vagyunk, mint voltunk valaha, szüksége van a szervezetünknek egy láthatatlan testőrre. Azt hiszem, nekünk most sikerült megtalálnunk, hiszen egy olyan étrendkiegészítőt alkottunk meg, amely mindenkihez egyedileg fog alkalmazkodni, kinél-kinél ott pótol majd valamilyen fontos mikro- vagy makroelemet, ásványi anyagot, vitamint ahol szükség lesz rá.  Bízom benne, hogy nagyon sokaknak fogunk tudni vele segíteni a napi egészségrutinjukban.”

A reggeli vitaminszedés ugyanis egyáltalán nem old meg mindent. A vitaminok, a szervezetben lévő ásványi anyagok esetleges hiánya miatt nem okvetlenül épülnek be, sőt néha kifejezetten terhelést is jelenthetnek. A Toman Immun Guard kapszula, mely növényi cellulóz alapú, bejuttat minden olyan esszenciális elemet, amelyre a szervezetnek szüksége van az egészség helyreállításához, fenntartásához, megőrzéséhez. Megtalálható benne vas, réz, cink, kálcium, kálium, magnézium, C-vitamin, B-vitaminok, zsíroldható vitaminok, és még számos egészséget szolgáló elem. A humin- és fulvosavaknak köszönhetően a termék egyensúlyoz is, úgyhogy ha valamilyen anyagból terhelést jelentő többlet lenne, azt elvonja a szervezetből, ami pedig hiányt szenved, annak pótlását segíti. Ily módon áll az immunrendszer egyensúlyának szolgálatában, ami napjainkban fontosabb kulcsszó a járvány elleni védekezésben, mint valaha.

Az Immun Guard étrendkiegészítő a természet egy különleges szeletkéjén alapszik. Ahogy a termőtalajban az életet fenntartó elektronegativitás, azaz kémiai vonzás alapján létrejönnek a létfenntartó folyamatok, reakciók, kialakulnak kémiai kötések, molekulák, vegyületek, úgy segíti szervezetünket is ez a kémiai folyamat egy kapszulába zárva.  A huminsav segítségével szervezetünkbe kerülő nagy mennyiségű elektron rengeteg kötést képes kialakítani, s így a felszívódás, kiválasztás, méregtelenítés, antioxidáns és energiatermelő folyamatok sokkal könnyebben lejátszódhatnak. Mintha pozitív és negatív elemek sokasága akarna a szervezetünkön belül segítségünkre kelni, ráadásul szinte azonnal és maximálisan egészségünk szolgálatába állva.

Mi nagyon kíváncsiak lettünk erre a különleges hatásra, úgyhogy biztosan ki fogjuk próbálni.. Ajánljuk nektek is szeretettel! Itt tudtok utánanézni: https://www.tomandiet.com/termek/immun-guard/