">

Elkezdődött a visszaszámlálás

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
gabirekapulcsisHarminc nap. Az tulajdonképpen semmi. Ahogy rohan az idő, kettőt pislogunk és máris itt lesz. Amennyire várjuk a karácsonyt, és szeretünk készülődni, megélni a pillanatokat, ráhangolódunk az ünnepre, hát olyan gyorsan is rohan el ez a néhány  hét. Visszapillantva pedig tényleg azt érezhetjük, hogy ez nagyon hamar eltelt. Mivel általában decemberben munka is sok van, kötelezettség is jut elég, plusz még a bevásárlás, az ünnepi program megtervezése, hát tényleg elég kapkodós tud ez lenni. De ahogy írtuk és ahogy mindig mondjuk is, a pillanatokat meg kell élni, így az ünnepi készülődésnek is meg kell adni a módját.

Készítsünk például karácsonyi kopogtatót! plantomime manosEz szerintünk tényleg nagyon fontos, hogy már hazatérve, hazaérve is azonnal mosolyra fakadjunk a látványtól, mert aki szereti ezt az ünnepet, egészen biztosan így tesz majd a tobozok, fahéjrudak, bogyók, narancskarikák, masnik, gömbdíszek és egyebek látványától. Ha pedig még manókkal, macikkal, vagy éppen rénszarvasokkal is fokozzuk a helyzetet, és egyéb szívünknek kedves tárgyakkal, akkor nem is kérdés, hogy csak szép lehet az otthon töltött időnk. Úgyhogy ajánljuk nektek is, készítsetek kopogtató! Készítési praktikákért, fortélyokért mi a Plantomime-ba mentünk, Németh Attilához.

Attilánál persze már idén is sorban állnak a szebbnél szebb dekorációk, úgyhogy ha ott elvarázsolódik az ember lánya, na hát az egyáltalán nem csoda. Amíg kitaláljátok, hogy nálatok milyen legyen most az idei dekoráció, addig is álljon itt néhány szépséges alkotás fotója, a Plantomime csodái közül. Ha pedig hétvégén a Nagymező utca felé járnátok, akkor kukkantsatok be, a meseboltban a gyönyörűségek mellett egy finom forralt borral is vendégül látnak titeket!
plantomime csodák
Szép karácsonyvárást mindenkinek!
Puszi: Gabi és Réka