">

Esküvők bűvöletében

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
rekacsillogosHogy milyen volt Kata, amikor megismertem? Gyönyörű. Magas, vékony és mindig valamilyen. Hogy ez mit jelent? Gimisek voltunk, amikor egy osztályba kerültünk. Előtte is ismertük egymást, de a gimis négy év volt, amit igazán együtt töltöttünk. És ami különös, hogy csak sokkal később kerültünk igazán közel egymáshoz. Emlékszem, egyszer írt nekem egy levelet. Egy cikket olvasott rólam, ami után fontosnak tartotta elmondani, hogy nagyon boldog, hogy ugyanolyan maradtam, mint amilyennek megismert. Nagyon, nagyon jól esett. Mert bár én tudtam, hogy alapjában véve mindig is az a vidéki lány maradtam, de ez a visszaigazolás nagyon jókor jött. Pont akkor, amikor nagy szükségem volt rá.

Kata ilyen, tudja, mikor mit, miből mennyi kell. kataAzt hiszem nem sértő, ha elárulom, egyikünk sem származik igazán módos családból. Mindig megvolt, ami éppen kellett, tisztességgel neveltek bennünket a szüleink, de a ruházkodás sosem volt első számú szempont. Legalábbis a gimiben nem. Egy vidéki kisvárosban huszonévvel ezelőtt nem volt fontos, hogy a legtrendibb cuccaink legyenek. Kata mégis mindig kitűnt közülünk. Volt mindig egy-két ötlete, amivel megbolondította a farmerját, vagy épp a táskáját. Vagyis mindig volt valamilyen. De ezt már mondtam. Igazi jó kislány volt, szorgalmas és okos, de azért benne volt minden buliban. Benne bizony. Emlékszel Kata? Talán akkor fel sem fogtuk, hogy milyen elképesztően szerencsések voltunk, hogy olyan gyerekkorunk volt, amilyen. De most már felnőttként pontosan tudom, hogy milyen sokat számít, hogy ki milyen közegben szocializálódik. Mi például együtt értünk felnőtté, formáltuk egymást mindahányan a legendás osztályból.

Hogy miért pont Katát mutatom most be nektek? Mert a második babája születése után gondolt egyet, és elkezdte megvalósítani álmait. Sokan olvastok minket kismamák, szeretném, ha inspirálna benneteket Kata elképesztő tenni akarása. Sokan olvastok minket leendő feleségek, akik még a nagy nap előtt álltok. Talán épp jókor kaptok ötletet, ahhoz, hogy tökéletes legyen életetek legszebb napja. De azoknak sem kell elkeseredni, akik már túl vannak mindenen, legalábbis a fentebb említett jelentős eseményeken. Az én Katám abban is segít, ha egy céges bulin szeretnél tökéletesen megjelenni. Esetleg egy családi eseményen. Vagy éppen szilveszteri partin. Szerintem még pont időben szóltam. Lányok, asszonyok! Közeleg a báli szezon!

Íme Kata bemutatkozása:Orlando fotózás 2011 aug c

Körmendy-Szomoru Kata vagyok, menyasszony-stylist. Magyarországon még ismeretlenül csenghet ez a megnevezés. Abban segítek a menyasszonyoknak, hogy hogyan legyenek tökéletesek és stílusosak életük nagy napján. Segítek megtalálni az egyéniséghez és alkathoz illő menyasszonyi ruhát, esküvői cipőt, táskát, ékszereket, fejdíszt. Segítek kiválasztani és összehangolni a kiegészítőket.

Ott vagyok a menyasszonnyal nemcsak a ruha, smink vagy frizurapróbán, de akár a nagy napon is. Segítek az öltözködésben, készülődésben, figyelek minden apró részletre a fotózáson.

Kicsi lány korom óta különös vonzalom fűz a menyasszonyi ruhákhoz,  ám hivatásszerűen 3 éve kerültem velük szorosabb kapcsolatba. Az Orlando Collection tervezői mellett dolgoztam, segítettem a menyasszonyokat a ruhaválasztásban, koordináltam a bemutatókat, katalógus és magazinfotózásokat. Pár éve Schiffer Miklós stílusguruval volt alkalmam együtt dolgozni. Ruhaipari mérnökként végeztem, és egy kis kitérőt leszámítva a szakmámban dolgoztam, annak különböző területein.

Orlando fotózás 2011 aug bA tapasztalatom, hogy nagyon kevés az olyan menyasszony, aki pontosan tudja, mit szeretne és mi áll jól neki. A menyasszonyi ruha egy különleges darab, nem lehet a mindennapi viseletek tapasztalataiból kiindulni. Ám mégis az ember egyéniségét, stílusát kell tükröznie, és ez bizony nem is olyan egyszerű feladat. Ha sikerrel jártunk, és megvan A RUHA,  amellett, hogy tudni kell viselni, kiegészítőt kell hozzá találnunk. Sokszor tanácstalanok a menyasszonyok, hogy mihez mi áll jól, illetve, hogy mit hol lehet és érdemes beszerezni. Egy tökéletes cipő, egy csodás fejdísz tovább emelheti a ruhánk szépségét, de egy rossz választással ellenkező hatást érhetünk el. Egységben kell gondolkodnunk, a ruha, a cipő, az ékszerek, a smink, a frizura mind-mind harmóniában kell legyenek egymással, és természetesen a menyasszony egyéniségével. Ha ez megvan, akkor lesz stílusos a menyasszony.

Az esküvő napján minden lány a legszebb, legsugárzóbb szeretne lenni, a tökéletes ruhát viselni, én ez nem is mindig olyan egyszerű feladat.

Ha Katáról olvasnátok még, kattintsatok ide: http://alidawedding.com/ismerjuk-meg-a-menyasszony-stylistot/, vagy ide: http://www.eskuvonklesz.hu/trendek_es_otletek/cikkek/oszi_eskuvo. De blogja is van:  http://menyasszonystylist.blogger.hu/ és a Facebookon is megtaláljátok!

Ajánlom figyelmetekbe őt nagyon sok szeretettel!

Puszi: Réka