">

Esküvői ruha klasszikus és modern megközelítésben
Az esküvői divat szinte minden évben egyszerre ünnepli a régit és az újat. Egyetlen kollekció keretein belül találkozhatunk vintage romantikával, modern letisztultsággal, az 1920-as éveket idéző darabokkal vagy futurisztikus sziluettekkel. A divat körforgás és pont ez teszi mérhetetlenül izgalmassá nem csupán a hétköznapi öltözéket, de egy esküvői ruhaszalon darabjait is.

Az ezerarcú esküvői ruha

Egy pár életében csodálatos esemény a házasságkötés, az ünnepre való készülődés minden vonása ezt hivatott kihangsúlyozni. A menyasszony és a vőlegény öltözéke is éppen emiatt annyira meghatározó; egy ilyen ünnep semmihez sem hasonlítható és megkívánja az elsőrangú megjelenést. A választott stílus persze személyenként, illetve páronként változik, ezért nincsenek előre lefektetett szabályok vagy unalmas keretek. Az esküvői ruha manapság a sokoldalúság mentén születik újjá és ezzel kínál milliónyi választási lehetőséget a menyasszonyok és a vőlegények számára.

Kismama menyasszonyi ruha modern megközelítésben

Míg régebben nagy kihívásnak tűnt az esküvői ruha kiválasztása, ha valaki gömbölyödő pocakkal készült az oltár elé, manapság ez már nem hogy nem jellemző, de éppen az ellenkezője vált igazzá. Egy menyasszonyi ruha kismama alakra igazítva különleges lehetőségeket rejt magában, ezt kihasználva a tervezők gyönyörű darabokat álmodnak meg minden évben a várandós arák számára. Ugyanez a nyitottság és változatosság jellemző a molett menyasszonyi trendekre is, hiszen a kerek formák ünneplése a modern divat egyik legfontosabb küldetése.

Esküvői ruha a minőség jegyében

Minden menyasszony más és más, ez pedig hihetetlenül gazdag megoldásokat eredményez a szabászat, az anyaghasználat vagy a színválasztás tekintetében. Ma már könnyen megesik, hogy a klasszikus és a modern csodás egységet alkot egyetlen menyasszonyi ruha felépítésében vagy hogy többféle különleges anyag találkozik egymással egy formabontó kísérletezés keretein belül. Ezért is találhatunk rá olyan darabokra az esküvői ruha kollekciók tárházában, melyek semmihez sem foghatóak és egyszerre szolgálják ki az egyediséget és a minőségbeli szempontokat.

Az esküvői szalonokban különleges darabok közül válogathatunk nem csupán a menyasszonyi ruha kapcsán, de a koszorúslány- és a szalagavató ruha vonatkozásában is.