">

Hello, Halloween!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , , ,
Egyikünk sem igazán híve az idegen kultúrákból átvett ünnepek iránti mérhetetlen rajongásnak, de ha ízléssel, módjával éljük meg, és honosítjuk, akkor miért is ne? Az ősz amúgy is tud szomorkás, bánatos lenni, ha arra gondolunk, hogy egy ideig lőttek a szabadtéri programoknak, úgyhogy minél több klassz dologgal dobjuk fel magunkat és a családot, annál jobb. A szellemek, kísértetek, boszorkányok angolszász ünnepe, a Halloween a színeivel, vidámságával és a tök iránti mérhetetlen vonzalommal ejtett rabul bennünket is. Hetek óta ott narancssárgállottak a piacon az óriási dísztökök, arra várva, hogy éles késsel töklámpást faragjon belőle valaki. Igen ám, de itt a kulcs! Éles kés… hát azt ugye gyerek környékén annyira nem szeretjük látni, úgyhogy mi idén arra gondoltunk, hogy a fáradságos és icipicit veszélyes tökfaragás helyett alternatív tökdíszítési módszerekkel élünk. Körülnéztünk a neten és nagyszerű tippekre bukkantunk:

Úgyhogy felkerekedtünk, megvettünk minden apró kelléket, ami csillog-villog, szúrható, ragasztható, rátehető, szereztünk nagy tököt és kis tököket és belevágtunk az idei tökdekorálásba. Nézzétek csak!

Nagyon élveztük, és mivel szerencsére maradt bőséggel még csillámpor, angyalszárny, gyöngyfejű tű, flittercsík és miegymás, hamarosan folytatjuk, hiszen küszöbön a kedvenc ünnepünk. Addig pedig élvezzük ki az ősz minden pillanatát, töltsétek tartalmasan október utolsó napjait is. Hello, Halloween, mi azért eléggé bírunk! :-)

Puszi: Réka és Gabi