">

Immunerősítés herbaterápiával
Ha ősz és itt a bölcsi-, ovi-, suliszezon, akkor nagyon hamar felütik a fejüket az őszi nyavalyák is. Ha pedig a csemete hazahoz valami ilyesmit, nehéz megúszni, hogy az egész családon turbósebességgel ne száguldjon végig. Márpedig minket felnőtteket utána még jobban padlóra tesz minden hasonló “szuvenír”, szóval jobb, ha inkább előre felkészülünk és egy kicsit foglalkozunk az immunerősítéssel. Máskor is aktuális, most pedig, hogy még a pandémia veszélye sem tűnt el teljesen körülöttünk, pláne. Most az orvosi háttérrel rendelkező illóolajakat forgalmazó HerbaTherapy segítségével igyekszünk néhány tippet adni az egészséges mindennapokhoz.

Fontos, hogy olyan illóolajakat válasszunk, amelyeknek a minőségéről meggyőződtünk és orvosi, szakértői háttér áll az adott cég hátterében.
A HerbaTherapy olyan magyar cég, amely a világ és Magyarország legjobb alapanyagait beszerezve juttatja el vásárlóihoz az illóolajak varázslatos világát. Segítő kezet nyújtunk a mindennapokban.
És hogyan is kell alkalmazni ezeket az olajakat? Először is, izzítsd a diffúzort. Az őszi-téli időszakban ő lesz a legjobb barátod otthon, ha szeretnéd megóvni a családot!

PURISIA ULTRAHANGOS DIFFÚZOR

Elegáns, letisztult vonalaival, kerámia és fa tökéletes kombinációjával az aromaterápia világába röpíti a használóját. Tökéletesen illik bármely helyiségbe, diszkrét világítása fényterápiát csempész az otthonokba. Max. 50 m²-es helyiségbe ajánljuk.

MADAGASZKÁRI KÁMFORFA
Verhetetlen az immunerősítés és vírusölés területén, a legerősebb erősítő és energetizáló hatású illóolaj. Immungyengeségnél is bevetheted!

BORSMENTA
Frissít, élénkít, kiváló hányinger ellen: néhány cseppet a tenyérbe cseppentve mélyen belélegezve, de migrén esetén is bizonyítottan hatásos. Kiválóan oldja a letapadt nyákot, és görcsoldó tulajdonságú.

CITROM
Azonkívül, hogy kiváló térfertőtlenítő hatású illóolaj, a magas limonén tartalom miatt baktérium-és gombaölő hatással is rendelkezik. Bizonyítottan stressz-és szorongásoldó hatású illóolaj, amely gyümölcsös, friss illatával mindenkit elvarázsol.

HERBATHERAPY TIPPEK

Ha elűznéd a rosszkedvet, cseppents a diffúzorodba:

  • 8 csepp citromot – boldogságot csempész otthonodba
  • 5 csepp madagaszkári kámforfát – erőt ad a mindennapokhoz
  • 1 csepp borsmentát – tisztánlátás képességével ajándékoz meg

Mire számíts? Egy frissítően, üde, gondolatébresztő illatra, amely még a legködösebb napokon is felvidít. De használhatod bedörzsölőnek is, ha a gyermeked immunrendszerét erősítenéd.
Megelőzés céljából a gerinc vonal mentén menjen kiskanál sárgabarackmag-olajba 3 csepp madagaszkári kámforfa. Vigyázat! Ez egy reggeli keverék, mert nagyon erősen energetizál, amire este már nincs annyira szükség… Ezzel indítsd el a kicsit a napjára – de a nagyobbakat is.
Ha felütötte fejét a baj: kb. egy kanál sárgabarackmag-olajba 3 csepp madagaszkári kámforfa a mellkasra, ugyanez mehet a hátára is, tüdő vonalában naponta háromszor és gyorsabb lesz a gyógyulás.

Vigyázzatok magatokra!