">

InstantBeauty – egy igazi női applikáció
Rohanó világunk folyton változik. Olykor az embernek a saját életéhez sem könnyű alkalmazkodnia, állandóan újra tervezünk, főleg igaz, ha az elmúlt 2 évünkre gondolunk.

Ám mi van akkor, ha befut egy meghívás egy fontos eseményre, épp beteg lesz a saját fodrászunk vagy beugrik egy wellness hétvége? Hol találunk szolgáltatót, aki fogad bennünket és hogyan tölti be a körmös vagy kozmetikus a frissen felszabadult időpontját? Erre megoldás a zseniális magyar applikáció: InstantBeauty. Ideje, hogy te is megismerd!

Szolgáltatók előnyben!

Soha nem volt még ilyen időszerű az, hogy minél gyorsabban meg tudjuk oldani az életünket. A szépségipar keresleti- és kínálati oldalán is sok-sok lemondás van, ezzel együtt kell élnünk most már. Hisz bármikor megbetegedhet a gyerek, maradhat el a kézműves foglalkozás vagy egész egyszerűen az élet felülír egy helyzetet. Azonban egy kozmetikai szakembernek komoly idő- és bevételkiesést okozhat, ha a befoglalt vendég -akár önhibáján kívül- nem jön el, viszont ő meg üresjáratban van a lefoglalt időpontban, esetleg még bérleti díjat is fizet. Erre is nyújt megoldást az InstantBeauty applikáció, amely a használóinak megmutatja a felszabadult helyeket, legyen akár körmösről, pillásról, fodrászról vagy kozmetikusról szó és ez nem jár semmiféle nehézséggel, sőt. Must have, ahogy “pestiesen” mondják.

Ez persze nem azt jelenti, hogy meg kell válni a jól megszokott határidőnaplótól vagy digitális kalendáriumtól, ez csupán egy kiegészítő lehetőség, amelyet 30 napra ingyenesen ki lehet próbálni. Az új idők új szele, hogy még több vendége lehessen az embernek.

Hogy jutok el gyorsan fodrászhoz?

Vendég oldalról meg pontosan ismerjük azt, milyen is, ha akár a Balatonon nyáron letörik a körmünk és az istennek nem találunk szolgáltatót, pedig begyalogoljuk a fél partot és az üzletsort. És az sem ismeretlen senkinek, amikor telefonál a körmösünk: bocs, megbetegedtem, nem tudlak fogadni… Viszont nekünk másnap este fontos jelenésünk van. Ezer és ezer probléma, megoldandó dolog, de erre született meg az InstantBeauty, amely gyors és hathatós segítséget ad nekünk ilyen esetekben (is). Az InstantBeauty applikációval könnyen és hatékonyan megtalálható amit vagy akit keres az ember, nincs szükség végeláthatatlan böngészésre az interneten vagy a közösségi média posztok hozzászólásaiban és kérdezgetni: szia, van esetleg szabad időpontod?!

Az ingyenes applikációval földrajzi elhelyezkedés, ár és értékelés alapján is megtalálhatja bárki a számára legszimpatikusabb szolgáltatót. Az illető neve, a szalon pontos címe és egymás elérhetőségei akkor jelennek csak meg, amikor az adott szolgáltató visszaigazolja a lefoglalt időpontot. Az InstantBeauty ugyanis olyan okos, hogy tartózkodási helyünkhöz képest távolság alapján mutatja meg, hogy kik is az elérhetőek a számunkra privilegizált időpontban.

Persze, ez nem azt jelenti, hogy más városban esetleg nem keresgélhet az ember. Sőt, az alkalmazás szűrője azt is lehetővé teszi, hogy olyan kozmetikust vagy fodrászt találjunk, aki a mi kis kedvencünket sem utálja, ha magunkkal visszük, tehát kutyabarát a hely.

Szumma szummárum, ez az Androidra és iOS-re is letölthető magyar applikáció az egyik legjobb barátunk lehet, ha letöltjük. Praktikus, korszerű, gyors és hatékony és semmi nem állhat szépülésünk útjába. A szolgáltatók pedig megszüntethetik a pénzkiesést, amit az üresjáratok okoznak.

https://apps.apple.com/hu/app/instant-beauty/id1552627047

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.unioffice.InstantBeauty