">

Karácsony kismamaként

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
A várandósság 9 hónap, karácsony meg ugyebár 12 havonta van. Szóval ugyan vannak kismamák, akik éppen elkerülik ezt az időszakot, de a többséget valamelyik szakaszban érinti az év legszebb ünnepe. Most arról ugye ne is beszéljünk, hogy várandósan esetleg kevésbé esnek jól az ünnepi előkészületek, vagy a rokonlátogatások, vagy éppen maga a karácsonyi vacsora ízlik kevésbé. Inkább arra gondolunk, hogy a karácsonyi ünnepek idején a kisebb-nagyobb pocakkal ünneplő leendő anyukák is szeretnének csinosak lenni, jól kinézni. És akkor még nem is beszéltünk a szilveszterről, amikor szintén lehet olyan baráti, családi összejövetel, ahol szeretné magát jól érezni a kismama. Aki még elkésett volna a tervezgetéssel, most jól figyeljen, mert hozunk néhány tippet és egy kedvező ajánlatot a MoNa Mama kismama-kollekciójából

Mónus-Nagy Katának, a kollekció megálmodójának és magának a márkának a mottója is: pocakosan is stílusosan! És ebből nem is kell alább adni, igenis fontos, hogy a leendő anyukák a várandósság kilenc hónapja alatt végig jól érezzék magukat, a ruhájukban mindenképpen. Ha a várandósság idején is ugyanúgy rendben, kompaktul érzi magát egy nő, akkor a közérzete is teljesen más, büszkén zsebeli be az elismerő pillantásokat, és még a nehezebb napokon, heteken, hónapokban is bomba formában érezheti magát. Amúgy pedig a kollekció nagyon sok darabja simán viselhető a baba megszületése után is, így tényleg érdemes néhány csinos darabot beszerezni. 

No, nézzük hát a karácsonyi tippeket: ez a könnyű, színes kis vidám ruha üde színfolt lehet a karácsonyi fotón.  Egy lezser szép fehér blúz egy kényelmes nadrággal pedig mindig tökéletes választás.  

Aki kicsit elegánsabb típus, az választhat egy szép csipkeruhát, mi most fekete színben mutatjuk, de többféle változatban is megtalálható a MoNa Mama webáruházában és az üzletben is. A fekete-fehér mintás ruha is klasszikus eleganciát sugall, a piros masni-öv pedig megkoronázza ezt a viseletet. 

Jó hír, hogy a MoNa Mamánál december 18. és 22. között Last Minute Xmas Shoppingot tartanak, melynek keretében válogatott ünnepi ruhákat, vagy éppen ajándéknak tökéletes darabokat kínálnak akár 40% kedvezménnyel! A kiválasztott termékek – online megrendelés esetén – már akár a megrendelés napján átvehetőek az üzletben. 

És ahogy már írtuk, ne felejtsétek, a Karácsony után gyorsan itt a Szilveszter is, érdemes az alkalmi viseletet is akár már most kiválasztani!