">

Karácsonyfa rendelésre

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
gabireka_feherfeketePillanatokon belül kezdődik. A nagy karácsonyi készülődés, amely, tudjátok rólunk, a szívünk csücske, a legeslegnagyobb kedvenc. a fényesen ragyogó ünnep előtt lelkünk ünneplőbe öltöztetése. No meg a karácsonyi koncertek ideje, színházi előadások szezonja, és közben Mikulás-ünnepség az oviban, suliban, ajándékvásárlás, mézeskalácssütés, miegymás. Édes terhek, amelyek évről évre óriási szervezést igényelnek. És éppen ezért nagyon örülünk neki, ha néha olyan tippeket is kapunk, amelyek segítségével egy picit könnyebb lehet nekünk és nektek, rohanó anyáknak, hogy ne agyongyötörve zuhanjunk be végül a karácsonyfa alá. Éppen e fontos tárgy körül forog a most kapott információt is, amelyet örömmel osztunk meg veletek is.

A karácsonyfa vásárlás viszontagságaival minden évben szembe kell néznünk. Kénytelenek vagyunk a hidegben fagyoskodva megküzdeni a fenyőfaárusok akaratával, ki kell választanunk több száz potenciális fenyőfa közül a számunkra ideális méretű és minőségű darabot, s ha mindezzel nagy nehezen meg is volnánk, még a hazautat is meg kell oldani. Bár az ünnepek szelleme (és talán egy kis forralt bor) ilyenkor átjárja lelkünket, mégis kijelenthetjük, hogy eljön az a pillanat, mikor már nem tudunk mit kezdeni a karácsonyi forgataggal, s úgy érezzük, hogy kicsúszott a kezünk közül az egész ünnep. Bolyongunk a plázákban, reménykedve, hogy mindenkinek találunk valamit, aminek igazán tud örülni, állunk a dugóban és sietnénk haza, de egyszerűen meg sem mozdul a sor, a 7-es buszra pedig alig férünk fel egy csupán egy méter magas karácsonyfával is.

karacsonyi hangulat

Éppen ezért indult útjára egy kivételes hazai szolgáltatás, mely jelentősen képes megkönnyíteni az ünnepnapokat azzal, hogy egyenesen a házunkhoz hozza a karácsonyfát.  Magyarországon egyedülálló jelleggel már novemberben is lehetőség nyílik a legszebb, kiváló minőségű karácsonyfák megrendelése, melyeket az előre egyeztetett napon és időpontban szállítanak házhoz. Nem kell bajlódni a cipekedéssel, a fagyoskodással, hiszen csupán pár kattintás az egész, s a fenyőfa már ott is áll a nappalinkban.

„Számunkra mindennél többet ér, ha az emberek békében, nyugalomban tölthetik a karácsonyi időszakot. Üzletünk arra az elvre épült, hogy megoldjunk minden olyan fáradalmat vásárlóink helyett, amit csak tudunk, s nekik már csak az ünnep igazi jelentésére kelljen koncentrálniuk. A fa kiválasztását otthonuk bejáratánál is meg tudják oldani, a fenyőfutár pedig a befaragásban, beállításban szíves örömest segít, mindezt maximális szakértelemmel.” – nyilatkozza Szilágyi Gergely, a karácsonyfawebshop.hu szellemi szülőatyja.

Olvasóinkat a webáruház megajándékozza egy kuponnal is, amit december 17-ig felhasználva összesen 10% kedvezményt kaphatnak. A kedvezmény igénybe vételéhez vásárláskor adják meg az XDF354 kódot!

Úgyhogy, ha valaki nem a műfenyőre voksol, hanem a nappaliban illatozó igazira, viszont nem szeretne nagyon sokat küzdeni a szóbanforgó tűlevelűért, akkor rendeljetek interneten, nem csak ajándékot, hanem akár karácsonyfát is. Már csak egy hónap és itt az év legszebb napja! Éljen!!!

Puszi: Réka és Gabi