">

Küldj fotót a holdbéli manónak!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , , , ,
gabireka_feherfeketeNem titkoljuk, hogy mindig izgatottan várjuk az újabb és újabb mesefilm bemutatókat. Ilyenkor végre újra gyereknek érezhetjük magunkat, és még csak kifogást sem kell találnunk, hogy ellógjunk titokban a filmvetítésre, hiszen még a gyerekeket is érdekli, így mi is belóghatunk velük. Imádjuk nézni, ahogy a sok pici lurkó szájtátva figyeli a képzelet világában való utazásokat, együtt drukkol a film hősének, hogy mentse meg a világot és kacagva, lelkendezve jönnek ki a filmről, hiszen sikerült!

A minap is meghívást kaptunk egy új mesefilm bemutatójára, „Münó, a holdbéli manó” címmel, aminek kapcsán egy fotópályázatot is indítunk, hogy a nyertesekkel aztán együtt nézhessük meg a bemutatót!

Muno_700

A film sztorija már most teljesen magával ragadott minket. Állítja ugyanis, hogy létezik egy távoli csodálatos világ, ahol a nappalokat és az éjszakákat legendás őrzők vigyázzák. Ők irányítják a Nap és a Hold állandó körforgását, és gondoskodnak arról, hogy éjjel az egyik, nappal a másik ragyogjon az égbolton. A régiek ideje azonban lejárt: a Napnak és a Holdnak új őrzőt kell választania. A bolygó apraja-nagyja összegyűlik a jeles eseményre, és kíváncsian várják a nagy döntést. A Nap választása Szolárra esik, ami nem okoz nagy meglepetést, hiszen a kissé öntelt és magamutogató figura egész életében erre a feladatra készült. Ám amikor a Hold Münót, az apró és kétbalkezes teremtményt jelöli ki őrzőjéül, mindenki felbolydul. Maga Münó sem érti, miért ő lett a kiválasztott, hiszen fél a sötétben, és még a csillagok között sem tud különbséget tenni. Hogyan vigyázhatna ezek után éppen ő a Holdra? Ám a felelősség alól nincs kibúvó.

mune_sh_sc300-sh00180

Egy este azonban bekövetkezik a baj: a tapasztalatlan Münó egy óvatlan pillanatban elveszíti a Holdat. A kegyvesztett, bosszúra éhes Nekrossz, a Nap egykori őrzője kapva kap az alkalmon, és miközben mindenki a Holdat keresi, ellopja a Napot, teljes sötétségbe borítva ezzel a bolygót. Münó, Szolár és a törékeny, ám talpraesett viaszlányka, Tündi felkerekednek, hogy együtt nézzenek szembe a gonosz alvilági figurával, és visszaszerezzék a Napot és a Holdat. Izgalmas útjuk során megannyi különös, ismeretlen lénnyel kell megküzdeniük, miközben felfedezik bolygójuk lenyűgöző világát. Münó pedig lassan ráébred, hogy mégis csak ott lakozik benne az az erő, amitől ő lehet minden idők legnagyobb Őrzője, a legendás hős, akire a világ örökké emlékezni fog…

mune_sh_sc0710-sh02752_comp.1.v7_left.00294

Jól hangzik, igaz? Hősökre tehát szükség van, ez nem lehet kérdés!

Fotópályázatunkat is ebben a szellemben indítjuk útjára, ’Én és a hősöm’ címmel. Várunk minden olyan fotót, ahol a lurkók a saját hőseikkel szerepelnek egy fényképen. Lehet ez az apukájuk, anyukájuk, testvérük, kedvenc plüssfigurájuk, vagy bárki, akit saját hősüknek tartanak. A játékra beérkezett fényképeket a Facebook oldalunkon egy külön mappába gyűjtjük majd és a legtöbb 3 like-ot kapó alkotás tulajdonosa nézheti majd meg a film bemutatóját július 26-án vasárnap!

Természetesen sok egyéb nyereménnyel is készülünk a fotópályázat nyerteseinek a Freeman Film jóvoltából:

  1. helyezett – 4 főre szóló belépő a film premier előtti vetítésére, DVD csomag (A mogyoró-meló, Lego kaland)
  2. helyezett – 2 főre szóló belépő a film premier előtti vetítésére, Münós lufi és színező
  3. helyezett – 2 főre szóló belépő a film premier előtti vetítésére, Mi micsoda könyv a világűr titkairól

Játékra fel!

Addig is nézzétek meg a film előzetesét: https://goo.gl/XGHjqu

Puszi: Gabi és Réka