">

Mancs őrjárat-kavalkád
A karácsony varázslatos időszak az egész család számára. Függetlenül az életkortól, ez egy lehetőség, hogy megajándékozzuk– például Mancs őrjárat játékokkal – legapróbb szeretteinket, elmélkedjünk az évről, és együtt lehessünk a családdal. Ugyanakkor a gyerekek számára ez egy igazán különleges alkalom, és remek időpont arra, hogy kézbe vegyék azokat a játékokat, amelyekre vágytak. Nem mindenki szeret vásárolni, vagy tömegben nézelődni a bevásárlóközpontokban. Néhányunk számára az online vásárlás könnyebbé, kezelhetőbbé és kevésbé nyomasztóvá teszi a dolgokat. Így érthető, hogy egyesek úgy döntenek, hogy az interneten szerzik be az ajándékokat a közelgő ünnepekre. Bejegyzésünkben bemutatjuk a népszerű mese játéktípusait, és megpróbáljuk körüljárni, hogy miért is olyan népszerűek a figurák. 

A Mancs Őrjárat univerzum

Közkedvelt, időtlen, egészséges szórakozás kisebb gyerekeknek. Tehát ha új Mancs Őrjárat játékot keresünk gyermekeink számára, böngésszünk bátran a hazai internetes boltok kínálatában, ráadásul a Black Friday időszakában vagy közvetlenül az ünnepek előtt kedvezményes árucikkekre is rálelhetünk.

Mancs Őrjárat olyan a gyerekek számára, mint a Marvel Bosszúállók a felnőtt képregénybolondok számára. Míg a Bosszúállók alapvetően a Marvel univerzum „rocksztárjai”, a Mancs Őrjárat hősei a gyerekeknek szóló televíziós műsorok kedvencei. Nem meglepő tehát, hogy ezek a játékok divatosak 2022-ben, mivel szinte minden 5 év alatti gyereknek van saját hőse Skye, Ryder, Chase, Zuma vagy bármely más karakter személyében.

Milyen korosztálynak való a Mancs őrjárat?

A Mancs Őrjárat TV-műsort 3 éves kortól ajánlják, de ami a termékeket illeti, van köztük olyan, amelyik 2 éves kortól is elérhető. A szülők dönthetik el végső soron, hogy hány éves kortól szoktatják a figurákhoz a gyermeket. Érdemes elolvasni az egyes típusokhoz tartozó használati útmutatót is vagy az online boltok ajánlásait, illetve a vásárlói visszajelzéseket.

Melyek a 2022-es új Mancs őrjárat játékok?

Három típusról beszélhetünk, de ezek mellett nagyon sokfajta termék kapható itthon is.

  • Launch’N Haul pályakészlet
  • Mancs Őrjárat megfigyelőtorony
  • Mancs őrjárat Jet Command Center

Mancs őrjárat – Megfigyelőtorony

Állj őrt a Mancs Őrjárat Őrtorony készlet segítségével, és fedezz fel minden közelgő veszélyt!

Nézd, ahogyan Chase a lifttel feljut az őrtorony tetejére, és működő távcsöve segítségével kémleli a környéket a közelgő veszélyek kapcsán. Az épületszett a gyermekek fantáziájának enged teret, mialatt a kicsik a közkedvelt Nickelodeon tévéműsorban látott elképesztő jeleneteket kelthetik életre. Amikor valamelyik résztvevő veszélyre figyelmeztet, indulj gyorsan a mentőakcióra, és nyomd le a Mancs őrjárat jelvényt, aminek köszönhetően a riasztó azonnal megszólal. Küldd le Chase-t a spirálcsúszdán, és azután egyenesen a terepjárójába (amely szintén a készlet tartozéka) teheti. Nincs túl nagy feladat, és egyik kölyökkutya sem túl kicsi a nem mindennapi Mancs őrjáratos őrtoronykészlettel. Hőseink vigyáznak a „Kaland-öbölre” egész éjszaka és a nappali világosságban is. A Mancs őrjárat Őrtorony a legizgalmasabb megfigyelőközpont, igazi, működő lifttel, fényekkel, a hozzájuk tartozó hangeffektekkel és egy nagyszerű spirálcsúszdával!

Diamant Mancs Őrjárat, Világító Rajztábla

Ez a különleges eszköz varázslatot és sokoldalúságot visz a gyermekek hétköznapjaiba! A táblára speciális filctollal tudnak rajzolni, és amint elkészült a szerzemény, csak felkapcsolják a tábla világítását, aztán gyönyörködhetnek az elkészült alkotásokban. A 8 éves kortól ajánlott tábla mérete 35 × 4,5 × 24,8 cm.