">

Mennyire hasznos gyerekjátékok az oktató laptopok?

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
A játékok széles választéka közül a kifejezetten gyermekek számára készült oktató laptopokkal játszva tanulhatnak a kicsik. A minőség mellett a termék márkája szintén döntő lehet a vásárlásnál, igaz az online webshopokban csak virtuálisan tudunk nézelődni azonban, ha garanciát is kapunk a játékhoz, akkor bátran megvehetjük, hiszen vásárlás után van mód a meghibásodott készülék cseréjére. A Jégvarázs kétnyelvű Lexibook márka példáján keresztül foglaltuk össze a legfontosabb tudnivalókat.

Fontos szempont a játék márkája

A kiválasztott márka meglehetősen személyes és lényeges dolog. Mindannyiunknak megvan a saját nézete arról, hogy mely márkák felelnek meg leginkább az igényeinknek, és ez vonatkozik mindenre, amit vásárolunk. Igaz ez a játékokra, kiegészítőkre és a gyereklaptopokra is.

Azt javasoljuk, hogy töltsön több időt körbenézéssel, hogy megtudja, milyen márkák kínálnak játéklaptopokat, és ha tudja, hogy melyiket (Mancs őrjáratos játék is kapható a hazai internetes boltokban) szeretné megvenni, írjon magának listát a legnépszerűbbekről. A gyártók a legjobb minőségre törekszenek és a Jégvarázs kétnyelvű gyermeklaptoppal biztosan nem fog csalódni, a 15 ezer forintos korrekt ára szintén befolyásoló tényező lehet.

A Jégvarázs játéklaptop funkciói

A Disney mesék és animációs filmek az egész család kedvence és mindenki megszerette Elza, Anna, Olaf és Kristoff karaktereit, most már szinte minden nap az életünk részei lehetnek. A film sikere a jól megtervezett és a későbbiekben kiegészített marketingnek köszönhető. A New York Times írta meg, hogy a Disney számára nem csak a film létezik. A teljes franchise-ról szól, amely integrálódik az összes Disney-eszközbe, például vidámparkjaiba, zenéibe és musicaljeibe. A Frozen brand önmagában milliárdos bevételt termel a stúdió számára, illetve kiemelten szerepelt a Disney csatornán vagy a júniusban hazánkban is elérhető Disney+-on, amelyen naponta több millió gyerek érhető el. Továbbá lehetetlen megszámolni, hogy a történet milyen játékokban, könyvekben, valamint termékben él majd tovább.

A kísérődal, a „Let it Go”, amelyet a Broadway sztárja, Idina Menzel énekelt, több mint 280 millió online megtekintést generált a megjelenése után. Ez lett a legtöbbet streamelt Disney-dal, és megelőzte a Vaiana játékfilm „How Far I’ll Go” című balladáját, amely több mint 116 millió megtekintést és letöltést tudhat magáénak.

Az öt éves kortól ajánlott gyerekjáték és oktatólaptop közel 124 tevékenységet foglal magában eltérő nehézségi szintekkel, több kategórián belül: többek között Matematika, Nyelvtan, Írás, Logikai játékok, és az Óra, vagy a Zene részen saját dalokat is alkothatunk. Beállíthatjuk, hogy melyik témával foglalkozzon a gyermek, de talán az a legjobb, ha ő választja ki, hogy a felsoroltak közül melyiket szeretné. Minden olyan, mint az igazi asztali gépeknél, tehát még az egér is a készlet része, illetve a 2 db AA-as elemek. Az LCD képernyő a film különböző animációs részeit mutatja és ami igazán nagyszerű, hogy a használója egyénre szabott hátteret is választhat.

Milyen játék a Lexibook?

A Lexibook® a szabadidő-elektronikai játékok és oktatóanyagok európai piacvezetője, köszönhetően a tudatosan és jól megvásárolt licencek (pl.: Disney, Mattel) alapján. Általánosságban elmondható, hogy vezető szerepe különösen Európában a licenchez kötött elektronikus játékok, a fiúknak és lányoknak szóló szerepjátékok szegmensében érvényesül.

A Lexibook több mint 25 millió termékkel van jelen a piacon, és világviszonylatban percenkenként értékesíti a termékpalettáját (többek között a Pókemberes elemlámpától a Disney Jégvarázs rádiómagnóig igen sokoldalú a választék).

Fókuszban a vásárlói visszajelzések

Ezek a legfontosabb szempontok, mielőtt elkötelezi magát az online vásárlás mellett. Különös tekintettel arra, hogy csak minősített és megbízható internetes boltban vásároljunk. A vásárlói visszajelzések a gyors döntés meghozatala mellett abban is segíthetnek, hogy ki milyen személyes tapasztalatokat szerzett adott árucikkel kapcsolatban.

A fentiekben tekintetében elmondhatjuk, hogy a Frozen az oktatójátékok közül egy korrekt áron beszerezhető és rendkívül sokoldalú laptop, amiben a család valamennyi tagja örömét lelheti.