">

Maradj kortalan tetőtől talpig!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
gabireka_piros1A nők számára különösen fontos, hogy egészségesnek, szépnek és kívánatosnak érezzék magukat kortól függetlenül. Rengeteg módszerrel tehetnek azért, hogy ez meg is valósuljon, kezdve az egészséges táplálkozáson át a különböző kozmetikai kezelésekig. Azonban míg az arc és egyéb testrészek megfiatalításának eljárásairól könnyedén beszélünk, addig van egy terület, melyről mélyen hallgatunk, pedig egy 21. századi nő számára komoly problémákat okozhat. A megoldás pedig itt van: 15 perces beavatkozással, 2 kezeléssel, fájdalommentesen elérhető mostantól az intim megfiatalodás Magyarországon is.

Az idő előrehaladtával vagy akár a szülés után az intim testrészek rugalmassága ugyanis csökken, melyek kellemetlen eredményei lehetnek a nem kielégítő szexuális élet, vizelettartási gondok vagy egyszerűen csak esztétikai problémák. Ez pedig nők sokaságánál vethet fel önbecsülési kérdéseket. Ezekre korábban csak körülményes műtéti eljárás jelentett megoldást, azonban most a nemzetközi sikerek után Magyarországon is elérhető a szabadalmaztatott Fotona Intimlézer technológia –IntimaLase™ és IncontiLase™, amelynek segítségével, műtét nélkül, már két kezelés után a fenti problémák megszüntethetőek.

intimlezer1

Ez egy olyan téma, amiről a nők nem szívesen beszélnek, még a barátnőikkel sem, nemhogy a párjukkal. Pedig sok későbbi kellemetlenségtől és problémától kímélhetjük meg magunkat, ha ki merjük mondani azt, ami zavar bennünket és amire hatékony, gyors és fájdalommentes megoldást keresünk. A szexuális élet hiánya és az önbizalomvesztés, melyek az intim területek problémáival nagymértékben összefüggnek, komoly hatással lehetnek a párkapcsolatok alakulására is. Szépen lassan elhidegülünk a partnerünktől, bezárkózunk és nőiességünket is megkérdőjelezzük. Pedig van megoldás! Ugyanis New York, London és Párizs után már Magyarországon is elérhető a műtét nélküli, intim megfiatalodás.

intimlezer

„Ez a nőgyógyászati csúcslézer technológia csupán egy 15 perces beavatkozással jár, ráadásul metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes. Teljesen biztonságos eljárás, mely altatást sem igényel, így a beavatkozás előtt a páciens részéről nem szükséges előkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe mindenféle mellékhatás nélkül” – ajánlja az új eljárást Dr. Ács Nándor egyetemi docens, a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának igazgatója. A Fotona a világ vezető intézeteivel és nőgyógyászaival dolgozik együtt, hogy a nők számára a legmegfelelőbb eljárást dolgozhassák ki. Ennek az együttműködésnek az eredményei azok a páratlan klinikai tanulmányok, amelyek szűkebb hüvelycsatornáról, nagyobb szexuális élményekről és a páciens szignifikáns életminőségbeli javulásáról számolnak be. A nemzetközi gyakorlattal megegyezően a cég Magyarországon is arra törekszik, hogy az ország legjobb orvosaival működjön együtt. A beavatkozásokat tapasztalt nőgyógyászok végzik, és az érdeklődőket ingyenes tájékoztatóval várják.

Ha nektek is szükségetek lenne további információra, itt olvashattok az eljárásról bővebben:  www.intimlezer.hu

Merjünk beszélni erről is! Mert van hatékony megoldás!

Puszi: Réka és Gabi