">

Meglepetésdoboz – ezt ki kell próbálni!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Tudjátok, hogy tántoríthatatlanul támogatjuk mindazokat az anyukákat, akik valami új dologba vágnak bele a gyermekvállalás után. A gyerekek által adott kreatív energiákat sokan fordítják át különleges szép tárgyak készítésére. A gazdag kínálatban nem könnyű eligazodni, így mi személyesen is örömmel vettük, amikor hírét vettük, hogy két, talán még a többiektől is vállalkozóbb szellemű vagány anyuka összefogja a magyar designerek gyerekeknek és anyukáknak tervező részét, és létrehoz egy különleges dolgot. A FeMini Box két megálmodőjával, Pál Pirivel és Örsi-Korényi Szilvivel már egyszer beszélgettünk, amikor megismertük őket, de azóta már két FeMini Box is célbaért, úgyhogy most kíváncsiak vagyunk a fejleményekre is.

piri es szilvi

Meséljetek Lányok! 5 hónapja indult Magyarország egyedülálló kezdeményezése, a FeMini Box, amely csakis hazai tervezők kézzel készített termékeit tartalmazza. Mi történt azóta?

Így van, öt hónap alatt megjelent két meglepetésdoboz kiadásunk. Az első volt a Helló Bébi, amit olyan (leendő) édesanyáknak ajánlottunk, akiknek gyermekük 0-1 évesek. Szó szerint 40 perc alatt kifosztottak minket és a bontogatós időszak alatt is csupa pozitív kritikát kaptunk a vevőktől, a bloggerektől és az újságíróktól, akik tesztelték a meglepetésboxunkat.

feminibox

A második kiadásunk a Kis Gyermek kiadás volt, amelynek rendelési időszaka nemrég zárult le. Annak mennyiségét már növeltük és a vevőink két különböző sorozatból választhattak. Néhány nap alatt az is elkelt és jelenleg izgatottan várjuk a visszajelzéseket.

Na akkor tessék: nálunk nagy sikere volt, mutatjuk, mi minden volt benne! Csodajó már kibontani is, olyan szép, imádjuk! 

A Facebook oldalatokra feltett képek alapján jól gondoljuk, hogy köztetek nem csak egy szimpla munkakapcsolat van?

Piri és én nagyon régóta ismerjük egymást látásból. Egy környéken nőttünk fel és buszon, az utcán, éveken keresztül találkoztunk, de sosem beszéltünk. Az élet úgy hozta, hogy nagyjából két évvel ezelőtt ismerkedhettünk meg szorosabban és azonnal kiderült számunkra, hogy van közös dolgunk a barátságon kívül. Tökéletesen kiegészítjük egymást. Piri egy finomlélek, csupa szív, kreatív és elképesztő a szépérzéke, vagyis művész és ért az alkotók nyelvén. Nem véletlen, hogy ő a Box-felelős, ő tárgyal a tervezőkkel, egyeztet le minden egyes részletet a termékekkel kapcsolatosan. Én (Szilvi) pedig egy nagyszájú, projektmanager típus vagyok, aki állandóan pörög és addig dolgozom egy ügyön, amíg nincsen elintézve.

A közeljövőről elárultok a terveitekről egy keveset?

Idénre tervezünk mindenképpen még egy kiadást, ami nem baba és gyerek témájú lesz. Sok követőnkben még nem rögzült az, hogy mi egy női meglepetésboxot hoztunk létre, vagyis nem csak az anyukák a célcsoportunk, hanem annál sokkal szélesebbkörű, a Nőknek szeretnénk kedveskedni.Célunk, hogy minél több hazai tervezőt, alkotót megismerjenek, egy-egy termékük otthonukba kerüljön és kedvet kapjanak további termékeket Tőlük vásárolni, hiszen elképesztő, hogy mennyi tehetséges tervező él a kis hazánkban.

Ezenkívül lesz idén  két hatalmas bejelentésünk, egyiket a héten el is áruljuk, a másikra pedig még picit várni kell!