">

Mellbevágó kérdések

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
A mell mindig is a nőiesség egyik legfőbb szimbólumának számított. Nem csak a férfiaknak lényeges a szép kebel, de maguk a hölgyek is kimondottan kritikusak tudnak lenni ilyen téren magukkal. Általában az a jellemző, hogy vagy a méretével, vagy a formájával elégedetlenek a nők, ám az idő múlásával egyéb esztétikai hibák is jelentkezhetnek, úgy mint például a megereszkedés, ami szintén sokak önbecsülésén csorbíthat majd. Szerencsére azt a világot éljük, ahol már könnyen segíteni lehet az ilyen jellegű testi problémákon, hiszen a plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően nem csak a mellnagyobbítás jöhet szóba, de mellek formázása és feszesítése is.

A mellnagyobbításnak számos előnye lehet a hölgyek életére nézve. Az mellett, hogy végre elégedettek lehetnek saját magukkal is, amikor a tükörbe néznek, a szerezett önbizalomnak hála a munkában és a magánéletben is sikeresebbek lehetnek majd. Ezek tudatában egyértelműen sokan döntenek végül az ilyen jellegű plasztikai beavatkozások mellett. A leggyakrabban felmerülő egyik kérdés az szokott lenni még a beavatkozást megelőzően, hogy mik lesznek a mellnagyobbítás műtét utáni teendők, valamint mekkora fájdalomra számíthatnak a gyógyulási időszakban. Nem is kell ezeken a kérdéseken meglepődni, hiszen mindenki célja az szokott lenni, hogy az operációt követően minél hamarabb visszatérhessen a megszokott életébe, de immár a megújult külsőjével.

Mik a mellnagyobbítás műtét utáni teendők? Több mindenre is kell figyelni mellnagyobbítás műtét után. Mivel fájdalmas, feszítő érzés lesz a beavatkozás után a kebelben jó néhány napig, így fontos az, hogy ne erőltessük meg magunkat. Sétálni érdemes elkezdeni minél előbb, ám az aktív tevekénységeket, a sportolást mindenképpen kerülni kell legalább 2 hónapig. A mellnagyobbító műtét után minden hölgy kap egy speciális kompressziós melltartót, amit folyamatosan hordani kell. Az is lényeges, hogy az előre megbeszélt és rendszeres kontrollvizsgálatokra mindenki el is menjen, hiszen így fogja látni az orvos, hogy egyrészt sikeres volt a műtét, másrészt rendben halad a gyógyulási folyamat is.

Az, hogy a mellnagyobbító műtét után mikor lehet visszatéri a munka világába változó lehet. Aki nyugodt, ülő munkát végez, az akár 1-2 hét után is munkába állhat, ám akinek valamilyen aktívabb, fizikailag megterhelő állása van, annak célszerű várnia 2 hónapot is. Akit egy kicsit is jobban érdekel ezek után a mellnagyobbító műtét, és az is, mik a teendők még előtte és utána, azok keressék Dr. Falus György plasztikai sebész oldalát, amihez elég csak a fenti linkre kattintani. Abban az esetben, ha jó orvost választunk, és betartjuk az általa előírt elírásokat az operáció utáni lábadozási időszakban, örökre búcsút mondhatunk a mellek okozta korábbi komplexusoknak!