">

Mi az az Access Bars?

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Lehet, hogy ti is találkoztatok már ezzel a különleges kifejezéssel? Elég misztikusan hangzik, pedig higgyétek el, nem az, és nagyon is érdemes megismerkedni ezzel a módszerrel. Tudtátok, hogy a fejünkön 32 pont, úgynevezett “Bar” található, ami nagyon sok mindenben segítségünkre lehet? Csak be kell indítani a folyamatokat. A legkevesebb, ami történhet velünk, az, hogy kapunk egy kellemes fejmasszázst. A legtöbb pedig az, hogy megváltozik az egész életünk.

A „Barokat futtatni” azt jelenti, hogy a fejen körkörösen és hosszában futó energiasávok gyengéd érintésével elengedjük a korlátozó nézőpontjainkat.
Amikor a Bars kezelő megérint a fejünkön néhány pontot, megnyugszunk, a szüntelenül kavargó gondolataink elcsitulnak, ellazulunk. A 32 Bars pont mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik, például pénz, kreativitás, test, szex, gyógyulás, harmónia, kapcsolatok teremtése stb. A Bars pontok megérintésével oldódik a testben stressz a fájdalom, mindaz, ami már nem szolgál, minket elengedhetjük.

Csökken a szorongás és végre önmagunk lehetünk. A megoldásra váró feladatainkkal kapcsolatosan könnyebben felbukkannak a lehetőségek.
Az Access célja megerősíteni minket abban, amit tudunk. A Bars kezelések nyomán napról napra növekszik a tudatosság az életünkben. Hajlandóak leszünk elismerni a képességeinket, elengedhetjük az életünket behálózó ítéleteket és merjük majd használni az erőnket.

Magunk mögött hagyhatjuk mindazt, ami akadályoz minket abban, hogy kiteljesedjünk, hogy azt az életet éljük, amire vágyunk. Ide tartoznak a korlátozó gondolataink, érzelmeink, érzéseink, szorongások, fájdalmak, ítéletek, amelyekkel minket ítéltek meg, ítélkezések, amelyekkel mi magunk ítélkeztünk mások felett, előítéletek, hiedelmek és nézőpontok, amelyeket az eddigi létezésünk során a testünkbe zártunk.

Ha igazán önmagunk lehetnénk, mit választanánk? Hol lenne az otthonunk? Kivel élnénk? Mi lenne a munkánk? Az Access Bars kezelések befogadásával az életünk bármely területén pozitív változásokat érhetünk el.

Az alábbi életterületeken érhetünk el változásokat:

  • Szorongás, feszültségek, stressz csökkentése.
  • Pihentetőbb alvás érhető el.
  • Tanulási nehézségek, figyelemzavaros gyermekek viselkedése jelentősen javulhat.
  • Több energiánk lehet a mindennapokban.
  • A Bars segít feloldani a lelki, érzelmi, fizikai, energetikai gátakat, amelyek egy helyben tartanak.
  • A test könnyedebbé és örömtelibbé válik.
  • Éberebbek leszünk az életünkben felbukkanó lehetőségekre.
  • Növekszik a befogadásunk.

Hogyan zajlik az Access Bars kezelés?

Nincs más dolgunk, mint kényelmesen, puha takaróba burkolva feküdni egy masszázságyon és befogadni a kezelést.  Az egyik oka hogy nehezen tudunk befogadni, hogy már gyermekként azt tanították, hogy csak akkor kaphatunk bármit is, ha előtte teljesítünk valamilyen kötelezettséget. Például az ajándék bicikli csak a kitűnő bizonyítványért járt. Emiatt falakat húzunk magunk köré és nem merünk „csak úgy” kapni dolgokat, vagy ha kapunk valamit, akkor sietve igyekszünk viszonozni, pedig amikor elfogadunk egy ajándékot mi magunk is megajándékozzuk az ajándékozót az örömünkkel például azzal, hogy befogadjuk a kezelést.