">

Móka a tányéron

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Szoktatok úgy lenni vele ti is, hogy önfeledten beleszédültök egy-egy üzlet kínálatába és azt kívánjátok, bárcsak újra gyerekek lehetnétek ti magatok is? Aztán az ember lánya odanyomja az orrát egy kirakat ablakához, és gyorsan rájön, hogy nem, már nem saját maga próbálhatja ki a gyermekeknek szánt csodákat, viszont milyen jó, hogy megteheti ezt a saját gyerekeivel. És így a varázslatokat újra és újra át lehet élni, szép titokban, nekünk felnőtteknek is :-)

Most egy virtuális üzlet képzeletbeli kirakatánál ragadtunk le, mert egészen elbűvöltek minket azok a színes és kedves tárgyak, amelyek a Varázserdő webshop kínálatában lelhetőek fel. Már volt szerencsénk nektek heti játékban ajánlani az Elvarázsolt erdő fantázianévre hallgató magasságmérőt, amelyen textilből készült levélkék segítségével lehet jelölni a csemeték növekedését. De szuperjó babzsákok, és egészen elbűvölő falimatricák is segítenek a gyerekszoba egyedi és otthonos berendezésében. Pillangók, tündérek, űrlények és matrózok is várják, hogy a falon pompázhassanak. Érdemes körülnézni, ha hasonló dekorálási, felújítási terveitek vannak!

Étkezéshez, sütés-főzéshez is nagyszerű dolgokat fedeztünk fel. Elsősorban a rosszevő gyerekek szórakoztatására ajánljuk ezek egy részét. Figyeljetek csak!

A Lunch Punch szendvicskiszúróval tehát egészen mókás dolgokat tudtok kreálni akár a zsúrokra, akár egyszerűen álmosan induló vasárnap reggelekre is. De minden buli sztárja és minden gyerek kedvence lehet a Titanic jégkockakészítő is, ahogy a Legos evőeszközkészlet és a királylányos szilikon-sütőforma is:-)

Szóval ajándékvadászat közben tegyetek egy kitérőt a Varázserdő mesés világába! Ajánljuk sok szeretettel!

Puszi: Gabi és Réka