">

Mozgásban az erő

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , ,
Gondolom, nem csak én vagyok vele úgy, hogy mindenre felkapom a fejem, ami időtakarékosnak és közben mégis hasznosnak tűnik. A színház, az egyéb feladatok, és a család mellett még annyi, de annyi mindenre kell időt szakítania az ember lányának! Például itt van máris a sport. Már meséltem nektek róla, hogy mivel gyerekkorom óta mindig életem része volt a rendszeres mozgás, ezért én erről nem tudok és nem is szeretnék lemondani. És vannak időszakok, amikor belefér a napirendbe egy kiadós, hosszú edzés is, de van, amikor örülnék, ha ezt letudhatnám mondjuk fél óra alatt is. Úgyhogy felcsillant a szemem, amikor először hallottam a Power Plate nevű edzésmódszerről, amely a különleges vibrációs technológia segítségével lehetővé teszi azt, hogy heti 2-3 alkalom is elég legyen ahhoz, hogy elérjük céljainkat. Amik persze lehetnek különbözőek: alakformálás, anti-cellulit program, súlycsökkentés, erőnövelés, vagy éppen szülés utáni regenerálódás. Annyi nagyszerű információ után, amit a power-plate.hu weboldalon olvastam, úgy gondoltam, irány az edzőterem, ezt nekem ki kell próbálnom!

Csuka Joli vezető edzőtől azt is megtudtam, hogy a Power Plate kidolgozott egy szülés utáni programot is, melyben a vibrációs technológiát Jenny Burrell szülés utáni rehabilitációs szakértelmével kombinálja. A programot a test újraformálására tervezték, kívül-belül, különös hangsúlyt fektetve a terhesség alatt megereszkedett hasi mélyizmok erősítésére. Az is nagyon fontos, hogy a szülés utáni edzés ne okozzon fájdalmat, a kidolgozott módszer erre is kiemelkedő figyelmet fordít. A vibráció természetéből adódóan a medencefenék és a haránt hasizmok (melyek a lapos hasat biztosítják) kénytelenek összehúzódni. Az izmok teljesen önkéntelenül kezdenek munkába állni. De nem úgy, hogy közben megerőltetjük magunkat.

Szóval, ha egy csini mami vagy, vagy még van egy kis súlyfelesleg rajtad, amit le szeretnél dolgozni, próbáld ki a Power Plate edzésformát, hogy búcsút inthess a mami pocaknak! És mivel engem nagyon meggyőzött ez a módszer, kifejezetten élvezetes volt a tréninggel töltött idő, egészen biztosan én is gyakori vendég leszek a speciális gépeken. Ajánlom nektek is sok szeretettel!

Puszi: Gabi