">

Mutassuk meg a kreativitásunkat!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
rekagabi_fabrikaFesteni jó! Mindegy, hogy hivatásszerűen űzzük vagy csupán amatőrként állunk neki a lakás kifestésének, amikor egy új színnel dobjuk fel otthonunkat, akár olyan változásokat is elérhetünk, mintha új lakásba költöztünk volna. Festhetjük erősebb árnyalatra, vagy választhatjuk a lágy pasztellszíneket, a lényeg, hogy ne féljünk megmutatni a kreativitásunkat! Örömmel adunk hát hírt mi is arról, hogy a Trilak, Magyarország vezető festékgyártója jövőre ismét átadja az Arany Ecset Díjat, újdonság, hogy a hivatásos festők és a lakberendezők mellett egy új kategóriában már a lakosság is pályázhat. A pályázat már elkezdődött, március 31-ig lehet benyújtani a pályamunkákat. Ahogy tudjátok, idén nálunk is volt festés, szóval még az is lehet, hogy mi is készítünk néhány fotót és pályázunk, de most főként a ti figyelmetekbe szeretnénk ajánlani a lehetőséget, hiszen több kategóriában is lehet indulni.

Lakberendező, festő és lakossági pályázó. Ez a három alapkategória, melyre érdemes nevezni, hiszen fantasztikus nyeremények várják a kategóriánkénti első három helyezettet, melyet a szakmai zsűri választ majd ki. Természetesen lesz lehetőség szavazni is az alkotásokra, így a kategóriánkénti legtöbb szavazatot kapó fénykép közönségdíjban részesül majd. A nevezés mindhárom esetben igen egyszerű, csupán egy olyan falfelületet kell lefotózni és beküldeni, melyhez Trilak festéket használtak alkotóik. A lakossági vonal további két részre bomlik, van egy Beltéri Festés és egy Régiből Újat kategória is, így még több lehetőség nyílik arra, hogy bárki megmutassa kreativitását.

mindenkiben rejlik kreativitas plakat

Az elkészült fényképeket több felületen is el lehet juttatni az Arany Ecset Díj szakmai zsűrijéhez. Elektronikus formában, Instagram felületen vagy a Facebookon keresztül is lehet pályázni, a lényeg, hogy egyértelmű legyen, hogy pontosan mely kategóriában szeretnénk indítani a pályamunkát.

Pályázati feltételek és folyamat:

  • A versenyre kizárólag 2014-ben és 2015-ben a nevezési határidőig befejezett, Trilak termékkel készült felülettel lehet pályázni.
  • A pályázatok leadási határideje: március 31. 24.00
  • A szavazás a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb alkotásokra pedig április 3-án indul az Arany Ecset Díj Facebook oldalán. Szavazni pedig április 30-án éjfélig lehet.

A nyeremények teszik még vonzóbbá az Arany Ecset Díjat. A festőmester kategóriában induló pályázók névre szóló festéssel személyessé tett utánfutót, festékszórót és keverőgépet is nyerhetnek, hogy ezekkel aztán még könnyebb legyen a munka. A lakberendezők színmérő készülékekért és Trilak utalványokért szállhatnak versenybe, míg a lakossági kategóriában indulók értékes pénznyereményekért és kuponokért ragadhatnak ecsetet.

mindenkiben rejlik kreativitas_

A játék pontos menetéről és a nyereményekről bővebben az alábbi felületeken tájékozódhattok:

www.trilak.hu/aranyecset

www.facebook.com/trilakaranyecset

Mutassátok meg hát ti is a bennetek rejlő kreativitást! Sok sikert a pályázathoz és sok kitartást a felújításhoz, falfestéshez, ha ti éppen előtte álltok még!

Puszi: Réka és Gabi