">

Stílusos gyermekdivat

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
gabireka_piros1Időről időre megtalálnak minket szuper dolgok, melyekre igyekszünk felhívni a figyelmeteket. Nemrég egy olyan gyermekruházati oldalt fedeztünk fel, amelynek kínálatába nem volt nehéz beleszeretni. Az oldalon található ruhák mind-mind különlegesek és azt a fajta kifinomult stílust képviselik, amit persze nem kell mindig, minden hétköznap elvakultan követni, de igenis vannak olyan jeles napok, ünnepek, egy színházlátogatás, vagy egy hangverseny, amikor bizony jól jöhet, hogy megadjuk a módját annak, milyen ruhába bújtatjuk csemeténket.

A BabaMode alapítói szintén gyakorló kisbabás, rolunkkisgyermekes anyukák. Lassan már sorozatunk lehetne az olyan kisvállalkozásokról az oldalon, amit kisgyermekes anyukák indítanak el, mert van egy ötletük, vagy mert éreznek egy hiányt a piacon. A BabaMode-lányok, Dóri és Judit saját tapasztalata az volt, hogy nincs könnyű helyzetben az az anyuka, aki szeretné stílusos és egyedi módon felöltöztetni gyermekeit. Azt tapasztalták, hogy sok, igen közkedvelt ruhamárka hiányzik még az egyébként színesedő hazai ruhapaletta választékából. Ezek közé tartoznak az amerikai gyerekruha márkák többsége is. Ezért találták ki ezt az üzletet. Elhozzák hozzánk Amerikát!!!

Az oldal specialitása a vintage kollekció, amit külön e stílus szerelmeseinek hoztak létre, és remélik, hogy ezekkel az igazán egyedi darabokkal egy-egy jeles ünnepet, vagy akár a hétköznapokat is igazán stílusossá varázsolhatják. Különleges kínálatuk közé tartoznak Heidi Klum által tervezett csodaszép ruhadarabok. Azoknak pedig, akik a híres divattervezők munkáinak csodálói, az Armani Junior, a Little Marc Jacobs és Ralph Lauren-kreációit ajánlják. Igyekeztek színessé tenni kínálatukat a BabaMode Bazárral, ahol limitált darabszámú, azonnal elvihető, különleges ruhadarabok között válogathattok kedvetekre.

Ruhakínálatukat próbálják mindig az aktuális ünnepekhez is igazítani, édes kis kiegészítőkkel, ruhákkal, jelmezekkel. Karácsonyi termékeik között megtalálhatóak az idei trend darabjai is, és a gyönyörű alkalmi viseletek mellett, az elmaradhatatlan karácsony mintás cukiságok is fellelhetőek.

babamodeHa a www.babamode.hu oldalra kattintotok, meg tudjátok nézni az üzlet kínálatát. Igen, tudjuk, van köztük valóban nem olcsó ruhadarab, de ugye a ti szekrényetekben is lapul olyan blúz vagy kosztüm, ruha vagy blézer, amit kicsit magasabb áron vettetek, mert különlegesebb alkalmakra szántátok?

Minket egyébként ez a szuper kis webshop azzal is meggyőzött, hogy ha vigyáztok a náluk vásárolt ruhákra és megőrzitek a számlát, akkor ha már kinőtte a gyerek a ruhát, visszavásárolják azt kedvezményes áron. Na minket ezzel vettek meg!!! Mert mondjuk ki, egy-egy valóban szép és igényes darab, ami nincs napi használatban, rohamosan növő gyerekünknél egyszerűen nem tud elkopni, nem lesz foltos, nem lesz viseltes. Milyen jó is lenne ezeket visszavinni oda, ahol vettük? Az ötlet zseniális!

A BabaMode továbbá még egy további szimpatikus tevékenységbe fogott. Együttműködve az Oltalom Karitatív Egyesülettel adománygyűjtésbe kezdtek. Hátrányos helyzetű óvodás korú gyermekek megsegítésére szervezik az akciót, melynek keretében a családotokban feleslegessé vált játékot, kinőtt kiscipőt, kisruhát várják tőletek. Arra kérnek benneteket, amennyiben nálatok van ilyen otthon, juttassátok el hozzájuk! Segítsünk együtt, hogy az Oltalom Karitatív Egyesület által támogatott ovisok Karácsonya is szép legyen!

Kukkantsatok be hát a BabaMode online üzletébe! Nem fogtok csalódni!

Puszi: Gabi és Réka