">

Szabaduljunk kedvezménnyel!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
gabireka_feketefeherNo nem a börtönből, hanem az újabban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szobákból. A kijutós játékok, és azok különböző alaposan feltunningolt változatai három éve állják a rajongók ostromát. A szabadulós játékokat sokan az új romkocsmaként emlegetik. Nemrég mi is kipróbáltunk egy egészen különleges szabadulós játékot, nemsokára arról is olvashattok itt az oldalon beszámolót. Nagyon jó móka, és különleges szabadidős programként ajánljuk sok szeretettel nektek is, néha nagyon is jól esik kiszakadni a hétköznapokból és átélni valami szokatlan helyzetet.

Az exitgames.hu oldal fennállásának 3 éve alatt csaknem 100 kijutós helyszín adatait gyűjtötte össze, bőven van tehát miből válogatni, ha úgy döntünk, hogy összezárnánk magunkat a haverokkal. Az egyik leghasznosabb funkció, hogy a szobák között nem csak hely, hanem tematika szerint is válogathatunk. A fantasy, nyomozós és bombahatástalanítós kategória mellett természetesen az „egyéb” variáció is létezik sörfőzős, erotikus, vagy éppen mesébe ágyazott szabadulós élménnyel. Van egyébként Interaktív Horror fül is, ahol igazi, hátborzongató játékélményt kínálnak annak, akinek a szimpla bezártság élménye már nem elég. (Ez lehet, hogy nem nekünk,érző anyaszíveknek való :-)

exitgames 600

Az adatbázisban nem csak fővárosi, hanem vidéki helyszínek is szerepelnek, Mezőszentgyörgyön például mindjárt két helyre is bezárkózhatunk, de a Balaton körül is szép számmal várják az önkéntes csapdatöltelékeket.

Az exitgames.hu-ra viszont nem csak azért érdemes időről időre visszatérni, hogy a kijutós játéktervezők legújabb agyafúrt ötleteit megcsodáljuk. Az oldal szerkesztői ugyanis nem csak összegyűjtik és adatbázisba foglalják a szabadulós játékokat, de partnerséget is kötnek az üzemeltetőkkel. Az együttműködés egyik legkellemesebb hozadéka pedig az, hogy az oldalon szép számmal találhatunk akciós ajánlatokat és kedvezményre jogosító kuponokat.

Vannak szobák, ahová folyamatos kedvezménnyel foglalhatunk időpontot, ha az exitgames.hu-n keresztül keressük meg őket, például a Diktátor uralta Veremből és az édes élményeket kínáló Sweet Escape-ből is olcsóbban szabadulhatunk. A limitált számú kuponok ajánlata havonta változik, ezekkel 30-40%-os kedvezményt vehetünk igénybe. Ez főleg függőknek jó hír: aki résen van, minden hónapban más szobát próbálhat ki akciós áron.

eg 1

A választás előtt érdemes nem csak az árakat és akciókat figyelni: az oldalon valódi játékosi értékeléseket is találunk, így biztosak lehetünk benne, hogy a számunkra legideálisabb helyen ér majd utol bennünket a klausztrofóbia.

Szóval, ha a nagy csapat már megvan, az exitgames.hu-ról nagy biztonsággal válogathatunk. Szabadulhatunk tömegben, a kollégákkal, gyerekkel, a párunkkal, vagy csak simán a haverokkal is – ha szerencsénk van, akkor akár 40%-kal az általában szokásos ár alatt.

Színesítsétek meg ti is kicsit a hétköznapokat, szabadulásra fel! Mi meg jövünk és nemsokára mesélünk a kalandunkról is! :-)

Puszi: Réka és Gabi