">

Tavaszi ékszerdivat

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Akárhogy is, már karnyújtásnyira van a tavasz. Legalábbis hideg napokon szeretünk erről álmodozni. És ha már álmodozunk, álmodjunk szép ásványékszerekről is! Megkérdeztük Pálmai Ildikót, a PiGemArt Ékszerek alkotóját, hogy mire számítsunk, mit fogunk hordani, ha egyszer tavasszal végre lesz alkalmunk talán kiszabadulni és picit csinosabban öltözködni. Mutatjuk, milyen szépségek készülnek most Ildikónál!

A szürke és a sárga két remek szín, együtt is jól mutatnak, ráadásul a 2021-es év Pantone színei is lettek. Ez a vagány karkötő pedig minden borongós napot feldob.

A tavaszi-nyári szezonra a Pantone viszont inkább pasztellszíneket ajánl. A rózsaszínt és árnyalatait, a narancstól (marigold-körömvirág) a málnás rózsaszínig (málna szorbet) terjedő színskálában. 

Ildikó kedvenc színei közé tartozik a kék és a zöld, így ezek kombinációjából is készült egy nagyon klassz ékszer: francia kék, mentazöld és fűzöld (zöld hamu) árnyalatai alkotják ezt a trendi karkötőt.

A gyöngyök tavaly tavasz óta újjáéledtek. Az idei trend meglepetése a rétegezett és egymáshoz nem illő gyöngyök stílusában rejlik. Végső soron a “minél több, annál jobb” alkalmazása teszi az idei tavaszi-nyári gyöngyszemeket emlékezetessé.

A 2021-es tavasz és nyár legnagyobb slágerei a gömb formák lesznek. Ezeket a nehéz fém és geometriai elemeket mindenhol megtalálhatjuk nyakékekben, karpereceken, medál fülbevalókon és még sok más ékszeren.

A 2021-es tavaszi-nyári bemutatókon már feltűntek a hosszú nyakláncok. Egy szép egyszerű pulóver vagy blúz, hozzá egy hosszú nyaklánc és már kész is van a divatos kinézet.

Idén tavasszal a legizgalmasabb ékszertrend a nyakláncként hordható mini ékszertáskák lesznek. Hogy sok minden nem fér beléjük, az szinte biztos, de nem is ezért hordjuk majd őket.

Természetesen idén is menő marad mindenki, aki statement ékszert választ magának. Például ilyet:

Ami a legfontosabb: ha ásványékszert választunk, nem egyszerűen csak egy szép darabbal gazdagodunk, hanem az ásványok jótékony rezgése is a miénk lehet. Az egyes ásványoknak különféle üzenete, segítő hatása van, ha célzottan keresünk valamihez segítséget, érdemes kicsit elmélyülni a témában és ennek megfelelően választani. Ha személyre szabott ékszert választunk, vagy ajándékba küldenénk valakinek, Ildikó örömmel segít a választásban is. 

Csodálatos energiák, amelyekre igencsak szükségünk van a mai világban.
Nézzétek meg ti is!</>