">

Te hogy képzeled el a mennyet?

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
Így év vége felé talán többször emlékezünk azokra, akik már nincsenek velünk. Jönnek az ünnepek, és a hiány kézzelfoghatóan ott van minden családban. Ha a gyerekekkel beszélgetünk róla, minden bizonnyal akkor is van egy-egy szép mesénk, történetünk, hogy merre képzeljük el az elveszített családtagot, barátot, vagy akár házi kedvencet. De lássuk be, néhanapján mi felnőttek is elgondolkodunk. Hogy vajon mi vár ránk a halál után? Hogyan képzeljük el a mennyet? Éterinek és megfoghatatlannak? Netán unalmasnak? Olyan helynek, ahol örökké imádkozás és éneklés zajlik? Érdemes egyáltalán vágynunk rá? Találtunk egy érdekes könyvet a Jaffa Kiadó kínálatában, amelyet most a ti figyelmetekbe is ajánlunk. 

kepzeld-el-a-mennyet

John Burke keresztény hitű, de korántsem bigott, és nem gondolkodott mindig úgy, mint most. A lelkész szerző csodálatos túlvilági utazásra invitál bennünket, amihez a halálból visszatért emberek tucatjainak lélegzetelállító beszámolói mellett a Bibliát és a modern tudományokat is segítségül hívja. Burke olyan kérdésekre keres válaszokat, amelyek feltehetőleg minden hívő fejében megfordultak már, akik a modern kor kihívásainak és az isteni parancsnak egyaránt igyekeznek eleget tenni.

john_burke_kepzed_el_a_mennyet

Mi az, amiért örökkévaló jutalmat érdemlünk, s hogyan egyeztessük ezt össze a mindennapok taposómalmával? Idejétmúlt dolog hinni az angyalok és ördögök létezésében? Elszakadunk vajon a túlvilágon szeretteinktől? Milyen korúak leszünk odaát, és tudomást szerezhetünk-e a földi eseményekről? Ezekre a kérdésekre egytől egyig megtaláljuk a választ a könyvben.

A Képzeld el a mennyet! felemelő, ugyanakkor lebilincselően izgalmas és olvasmányos szellemi táplálék – nemcsak hívőknek, hanem mindazoknak, akiket mélyen foglalkoztat, mi végre születtünk e földre.